Kırıkkale TSO haksız fiyat artışına karşı çalışmaları başlattı 

Kırıkkale TSO haksız fiyat artışına karşı çalışmaları başlattı 
 Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, maske, kolonya ve dezenfekte ürünlerine haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı sıkı bir çalışma yürütüldüğünü belirten mesaj yayımladı.

KIRIKKALE TSO ÇALIŞMALARINI BAŞLATTI
Koronavirüs nedeniyle kolonya, maske ve dezenfekte ürünlerde satış patlaması yaşanmasının ardından, ülke genelinde bu ürünlerin satışını gerçekleştiren bazı işyerleri haksız fiyat artışı yapmaya başladı. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası da Kırıkkale’de bu ürünlerin fiyat artışına uğramaması için çalışmalarını başlattı. 

KIRIKKALE HALKININ HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı; “Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası olarak, korona virüsü vakalarını fırsat bilip ürünlerinde haksız fiyat artışı yapan firmalara karşı disiplin mekanizmalarını çalıştıracağımızı ve bu haksızlıkları yapan firmalara hak ettikleri cezaları vereceğimizi buradan kamuoyuna duyururuz. Herkes bilmeli ki; vatandaşı mağdur edenlere karşı sessiz kalmayacak, bize verilen yasal haklar çerçevesinde Kırıkkale halkının ve üyelerimizin hakkını sonuna kadar koruyacağız.” dedi.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.