Kırıkkale’nin yumurtacısı ‘Çaykara’ açıldı

Kırıkkale’nin yumurtacısı ‘Çaykara’ açıldı
Kırıkkale’nin yumurta üreticisi ‘Çaykara Gezen Tavuk Yumurtası’ işletmesi dün gerçekleşen açılışla Kırıkkaleli vatandaşların hizmetine açıldı. Sağlıklı üretim yapan ve gezen tavuk yumurtası satan işletme vatandaşın ilgi odağı oldu.

‘ÇAYKARA’ KIRIKKALE’NİN HİZMETİNDE
Habip ve Metin Çaykara, tarafından kurulan Kırıkkale’nin yerli markası Çaykara Gezen Tavuk Yumurtası işletmesi, vatandaşların hizmetine açıldı. Bağlarbaşı Mahallesi 961’nci Sokak No:10/A Kırıkkale adresinde gerçekleştirilen açılışa ilgi yoğun oldu. Kapalı ortamda tutularak fabrikasyon halinde üretilen yumurtaların aksine, doğal yiyeceklerle beslenen ve gezen tavuklardan sağlıklı yumurtaların üretildiği Çaykara Gezen Tavuk Yumurtası işletmesi, fabrika satış mağazası ile Nokta Camisi yanında ürünlerini satmaya başladı. 

YUMURTALAR DAHA SAĞLIKLI
Açılışta konuşan işletme sahibi Habip ve Metin Çaykara ise, “Tavukları esaret altında tutmuyoruz. Tavuklarımız geniş alanlarda gezerek kendi yiyeceklerini kendisi buluyorlar ve böylece daha doğal beslenmiş oluyorlar. Ayrıca güneş ışığı alarak doğal ortamına uygun yaşayan tavuklar, daha kaliteli ve sağlıklı yumurta veriyor. Kırıkkale’mize sağlıklı yumurtaları satabileceğimiz böyle bir işletme kuruduğumuz için son derece mutluyuz. İşletmemiz Kırıkkale’ye hayırlı olsun.” dediler.

Öte yandan düzenlenen açılışa, Milliyetçi Hareket Partisi Kırı kkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, AK Parti Kırıkkale İl Sekreteri Tuncay Akgül, iş adamları ve vatandaşlar katıldı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.