Kırıkkale’nin tabelacısı Ateş Reklam

Kırıkkale’nin tabelacısı Ateş Reklam
Kırıkkale’nin yerli ve öz sermayesi ile kurulan ve uzun yıllardır Kırıkkale’ye hizmet veren Ateş Reklam, hayalinizdeki tabelaları gerçeğe taşıyor.

TABELA DENİNCE AKLA GELEN İLK İSİM
Kırıkkale’nin yerli firması Ateş Reklam, kentteki ileri gelen birçok firmanın işlerini yürütmeye devam ediyor. Kırıkkale’de bulunan büyük firmalar ile işbirliği yapan Ateş Reklam, uzaman grafik ekibi, profesyonel montaj ekibi, gerekli makine parkuru, güler yüzlü hizmeti ve kaliteli işçiliği ile reklam ve tabela denildiği zaman akla ilk gelen isim oluyor. 

BİRÇOK FARKLI ALANDA HİZMET SAĞLIYOR
Zamanında teslimat ve yüzde 100 memnuniyet ilkesi ile çalışan Ateş Reklam dijital baskıdan kutu harf tabelalara, ışıklı tabeladan Cnc- Router kesime, totem tabeladan vinil baskıya kadar birçok alanda hizmet sağlıyor. 

ZAMANINDA TESLİMAT VE MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKESİ
Yaptıkları her işe son derece özen gösterdiklerini dile getiren Firma Sahibi Arda Akkoç yaptığı açıklamada, “Bizim için zamanında teslimat ve müşteri memnuniyeti çok önemli. Kırıkkale’nin ileri gelen birçok firması ile çalıştık. Bu zamana kadar da altından kalkamadığımız hiçbir iş olmadı. Birçok farklı iş yapıyoruz. Dijital baskıdan ışıklı tabelaya, totem tabeladan vinil baskıya kadar her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bu çalışmalarımızı yaparken de kaliteye ve müşteri memnuniyetine özen gösteriyoruz.” dedi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.