Kırıkkale’nin markası Tufanlar gross açıldı 

Kırıkkale’nin markası Tufanlar gross açıldı 
Yaklaşık 49 yıldır Kırıkkale’de hizmet veren Kırıkkale’nin yerli firması olan Tufanlar, Gross alanındaki şubesini düzenlenen görkemli törenle kapılarını müşterilerine açtı. İlk güne özel indirimlerin yer aldığı açılış törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER UYGULANDI 
Kırıkkale’de alışveriş sektörünün bilinen ismi olan Tufanlar, gross alanındaki şubesinin açılışını gerçekleştirdi.  10 bin metrekare alanda bulunan  Tufanlar Gross mağazasında, açılışa özel birbirinden farklı ürünlerde indirimler uyguladı. Yaklaşık 49 yıldır Kırıkkale'de hizmet veren ve çeşitli mahallelerde şubeleri bulunan Tufanlar, gross alanında işletmesini Bağlarbaşı Mahallesi Başkent Bulvarı No: 2 adresinde açtı. Gıda, zücaciye, hırdavat, iç giyim mutfak eşyaları, elektrikli ev eşyaları gibi  eve dair her şey 20 bin çeşit ürünle burada yer alıyor.

20 BİN ÇEŞİT ÜRÜN BULUNUYOR 
Otoparkı ve oto yıkama alanlarının bulunduğu Tufanlar gross, hem toptan hem de perakende olarak hizmet sunacak. İş yerlerine, ofislere, kantinlere, marketlere ve kafelerin her alandaki ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilecek. Gıda ve temizlik ürünlerinin de yer aldığı Tufanlar gross market, bünyesinde çalıştıracağı personellerle birlikte Kırıkkale istihdamına da büyük ölçüde katkı sunuyor. Tufanlar Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Tufan ve kardeşi Turgut Tufan’ın önderliğinde açılan Tufanlar Gross işletmesi, kaliteli ürünleri uygun fiyata vatandaşla buluşturuyor.  

TOPTAN VE PERAKENDE SATIŞLAR YAPILIYOR 
Tufanlar gross, günlük taze balık reyonu ve hal fiyatına manavıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.  Güler yüzlü ve tecrübeli personel, hijyen, pandemi kurallarına uygun şekilde hizmetin sunulduğu Tufanlar Grossta, toptan ve perakende olmak üzere çeşitli satışlar yapılabiliyor. Bütün vatandaşların aradığı her ürünü bulabileceği Tufanlar gross, kaliteli ürünleri uygun fiyata vatandaşlarla buluşturmanın mutluğu ve onurunu yaşıyor. 

PROTOKOL DE KATILDI
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde protokol de yer aldı. Açılış törenine MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, CHP Milletvekili Ahmet Önal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, TSO Başkanı Ahmet Varlı, AK Parti İl Başkanı Mustafa Kaplan, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, il müdürleri, sivil toplum kurulu başkanları, esnaflar, ve Tufan ailesinin eş, dost, yakınları ve akrabaları katıldı. 

“BİZİM KIRIKKALE HALKINA BORCUMUZ VAR”
Tufanlar Gross Yönetim Kurulu Başkanı Halit Tufan, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan herkese sonsuz teşekkür etti. Kaliteli ürünleri en uygun şekilde vatandaşlarla buluşturmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Tufan, “Bizler yıllardır Kırıkkale’de çalışma sergiliyoruz. Burada kazandığımızı yine bu topraklara hizmet etmeye ve vatandaşlarımız için yatırımlar sunmaya çalışıyoruz. Bizim önceliğimiz her zaman ki gibi Kırıkkale halkıdır. Bizim Kırıkkale halkına borcumuz var” dedi.  
 


61699b9ae16b2-TUFAN (1).jpg

61699b9b08ecd-TUFAN (1).jpeg

61699b9b8b3d0-TUFAN (2).jpeg

61699b9ba9d52-TUFAN (3).jpeg

61699b9c3e448-TUFAN (4).jpeg

61699b9c80e68-TUFAN (5).jpeg

61699b9cefacc-TUFAN (6).jpeg

61699b9d626cf-TUFAN (7).jpeg

61699b9e072a8-TUFAN (8).jpeg

61699b9e2ea1a-TUFAN (9).jpeg

61699b9f6ce58-TUFAN (11).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.