Kırıkkale için çalışacağız

Kırıkkale için çalışacağız
Kırıkkaleliler Vakfı 12. Olağan Genel Kurulunu başarıyla gerçekleştirdi. Kırıkkalelilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulu Vakıf Kurucularından Ali Çetin yönetti.

Kırıkkaleliler Vakfı 12. Olağan Genel Kurulunu başarıyla gerçekleştirdi. Kırıkkalelilerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulu Vakıf Kurucularından Ali Çetin yönetti.

 

Vakıf Başkanlığına yeniden seçilen Aytekin Araç vakıf kurucularına ve katılımcılara teşekkür ederek “Vakfımız şuana kadar güzel hizmetlere imza attı. Bundan sonrada hemşerilerimize hizmet etmeye devam edecektir. Bu nedenle yönetim kurulumuzu olabildiğince geniş tutarak hizmet etme imkânlarımızı artırmak istiyoruz. Kırıkkale kökenli Ankaralılar olarak Ankara’nın siyasi, idari ve ekonomisinde daha görünür olmak için gayret edeceğiz. Siyasilerimizi, bürokratlarımızı ve işadamlarımızı destekleyeceğiz” dedi.

 

Vakıf Yönetim Kurulu Üyelerinden Av. İdris Kılıçkaya Vakfın gidişatı ile ilgili hukuki ve idari bilgiler vererek “Vakfımız çalışmalarında sorumluluğu ne kadar çok yönetim kurulu üyemiz paylaşırsa o kadar başarılı olacağımıza inanıyoruz. Aytekin Başkanımızın gayretleri ile daha da kaliteli hizmetler yapacağımız kesindir” dedi. Vakıf kurucularından Kıbrıs Gazisi Hüsamettin Eroğlu Kırıkkale ile ilgili okuduğu şiir ile katılımcıları duygulandırdı.

 

Kırıkkaleliler Vakfı yeni yönetim kurulu ayağın tozuyla ilk ziyaretini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’ye yaptı. Gerçekleşen hayırlı olsun ziyarete Vakıf Başkanı Aytekin Araç, Yargıtay Üyesi, Sedat Demirtaş, İsmail Ulukul, Vakıf Başkan yardımcıları Nafiz Yayla, İdris Kılınçkaya ve Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Öztürk katıldı. Ayrıca ziyarette Vakıf üyeleri Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un atkısını başkan Köse’ye hediye ettiler. Başkan Murat Köse de kabulde yaptığı konuşmada şunları söyledi “Mamak’ta yoğun bir Kırıkkaleli nüfusu yaşıyor. Kendilerinin büyük bir desteğini gördük. Çok teşekkür ediyorum” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.