Kırıkkale-Esenboğa arası ilk sefer 17 Temmuz’da

Kırıkkale-Esenboğa arası ilk sefer 17 Temmuz’da
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri neticesinde, Kırıkkale ile Esenboğa Havaalanı arası servisler hizmet vermeye başlıyor.

İLK SEFER 17 TEMMUZDA
Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası, Kırıkkale-Esenboğa Havaalanı arasında yaşanan ulaşım problemi nedeniyle gelen istekler doğrultusunda Havaş ile anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma sonucunda Kırıkkale-Esenboğa arasında hizmet verecek olan servislerin ilk seferini 17 Temmuz tarihinde yapacakları bildirildi.

GÜNDE 5 SEFER DÜZENLENECEK
Kırıkkale’den 05.00, 09.00, 13.00, 17.00, 20.00 saatlerinde kalkacak olan servisler Havaalanından Kırıkkale’ye 00.00, 08.00, 12.00, 16.00, 20.00 saatlerinde dönecek ve günde 5 kez yolcu taşıyacak. Emniyet Müdürlüğü Karşısı eski Valilik Protokol Girişinden hareket edecek olan servisler, sadece hareket noktasında ve üniversite girişinde yolcu indirip bindirecek. Ayrıca Esenboğa Havaalanına yolculuk ücreti 35 TL olacak.

“CİVAR İLLERE DE KOLAYLIK SAĞLAYACAK”
Konuya ilişkin açıklama yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, “Bu servisler yalnızca Kırıkkale’de değil, havaalanına ulaşımda sıkıntı yaşayan ve havaalanı bulunmayan civar iller için de kolaylık sağlayacak. Servis hizmetinin Kırıkkale’ye hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.