Kırıkkale’de trafik haftası etkinlikleri

Kırıkkale’de trafik haftası etkinlikleri
43 ilin geçiş noktası Kırıkkale’de, ‘Trafik Haftası’ dolayısıyla düzenlenen etkinlikte araçlar tek tek durdurularak, sürücü maske ve broşür dağıtıldı. 

Gazetekale.com / Burak Çalışkan

ARAÇLAR TEK TEK DURDURULDU
43 ilin geçiş noktası ‘kilit kavşak’ olarak adlandırılan Kırıkkale’de, ‘Trafik Haftası’ dolayısıyla giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı. Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Yahşihan Kaymakamı Fatih Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses ve İl Jandarma Komutanı Uğur Özmen’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte, araçlar tek tek durdurularak, sürücü ve yolculara maske dağıtıldı. Vefa Sosyal Destek Grubu, polis ekipleri ve sağlık görevlileri tarafından durdurulan araçlarda, maske takmayan vatandaşlar uyarılarak maske takması sağlandı. Ayrıca koronavirüse karşı bilgilendirmek amacıyla broşür dağıtan ekipler, şehir dışından gelen araçların izin belgelerini de kontrol etti. 

“SON 4 AYDA TRAFİK KAZALARI BÜYÜK DÜŞÜŞ VAR”
Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Vali Sezer, “43 ilin geçiş noktası olan bizim kontrol noktamız, burada koronavirüs tedbirleri dolayısıyla hem trafik uygulaması hem de sağlık ekiplerimiz tarafından ilimize giren ve ilimizden giden yolcularımıza yönelik sağlık taramaları yapılıyor. Biz evlerde dururuz ama trafik kurallarını da aklımızdan çıkartmadan gideceğimiz yerlere sağlıklı bir şekilde gitmemiz gerekiyor. Son 4 ayda trafik kazalarında büyük bir düşüş var. Araç trafiği ile de alakalı aynı zamanda vatandaşlarımızın da trafik kuralları konusundaki bilinçlenmesi ile alakalı bir şey. Trafik kurallarını hiçbir şekilde aklımızdan çıkarmıyoruz. Ben burada görev yapan tüm trafik polisi arkadaşlarımıza, emniyet ve jandarma personelimize aynı şekilde onlara eşlik eden sağlık personelimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
 


5eb2a4cc70d66-trafik haftasi (2).jpg

5eb2a4cc7be74-trafik haftasi (1).jpg

5eb2a4ccb1329-trafik haftasi (3).jpg

5eb2a4ccdb17f-trafik haftasi (4).jpg

5eb2a4cd22040-trafik haftasi (5).jpg

5eb2a4cd3d6d5-trafik haftasi (6).jpg

5eb2a4cd67abc-trafik haftasi (7).jpg

5eb2a4cd8bc27-trafik haftasi (8).jpg

5eb2a4cdb3bcf-trafik haftasi (9).jpg

5eb2a4cddd1cd-trafik haftasi (10).jpg

5eb2a4ce18f96-trafik haftasi (11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.