Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı

Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı
Kırıkkale Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, bahar aylarının gelmesi ile birlikte kentteki mezarlıklarda bakım ve güzelleştirme çalışmalarına başladı.

KIRIKKALE (İHA) - Kırıkkale Belediyesi bir taraftan korona virüs salgınıyla mücadele ederken diğer taraftan da temizlik ve bakım çalışmalarına aralıksız sürdürüyor. Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, mezarlıklarda ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını da aksatmadan sürdürüyor. Mezarlık girişlerine de saksı çiçekleri yerleştirerek güzel bir görüntü oluşturulması sağlanıyor.

BAYRAMA HAZIR HALE GETİRİLİYOR
Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi rutin yapılan temizliklerin yanı sıra vatandaşların daha huzurlu bir şekilde kabir ziyaretlerini gerçekleştirmeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğümüne bağlı ekipler “Mezarlıklarımızı yoğun şekilde bakıma aldık. Gerekli ilaçlama çalışmalarının ardından ot temizliği, budama, yürüyüş yolları bakımı, ayrıca mezarlık girişlerine mevsime uygun saksı çiçekleri dikimi gerçekleştirerek bayrama hazır hale getirmeye çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
 


5eb1292eb3904-Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı.jpg

5eb1292eccd47-Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı.jpg

5eb1292ee9195-Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı.jpg

5eb1292f1138e-Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı.jpg

5eb1292f2b8d9-Kırıkkale’de mezarlıklar bakıma alındı.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.