Kırıkkale bizim sevdamızdır

Kırıkkale bizim sevdamızdır
31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Kırıkkale eski Valisi İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti-CHP-DP Kırıkkale Belediye Başkanı Mahir Yılmaz’ın seçim bürosunu ziyaret etti.

31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında Kırıkkale eski Valisi İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, İYİ Parti-CHP-DP Kırıkkale Belediye Başkanı Mahir Yılmaz’ın seçim bürosunu ziyaret etti.

KIRIKKALE ESKİ VALİSİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ BEHİÇ ÇELİK’TEN MAHİR YILMAZ’A DESTEK

BU SEÇİM ÇOK ÖNEMLİ

Geçmiş dönemlerde Kırıkkale’de Vali olarak görev yapan şuan İYİ Parti Mersin Milletvekilliği görevinde bulunan Behiç Çelik, 31 Mart 2019 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimi kapsamında İYİ Parti-CHP-DP Kırıkkale Belediye Başkanı Mahir Yılmaz’ı seçim bürosunda ziyaret etti. CHP Milletvekili Ahmet Önal, İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, DP İl Başkanı Hayati Çimen, seçmenler ve diğer parti üyelerinin de bulunduğu ziyarette yapılacak olan seçimin öneminden bahsedildi.

İNŞALLAH SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Ziyaretten duydu memnuniyeti dile getiren başkan Altınışık, “Gece gündüz demeden elimizden gelen gayreti göstererek ittifak kurduğumuz partilerle birlikte çalışma sergiliyoruz. Seçim büromuz dolup taşıyor, mahallelerde, caddelerde, sokaklarda kısacası Kırıkkale’nin her yerinde halkımızla iç içe oluyoruz. İnşallah bu dönem seçimi kazanacağımıza inanıyoruz. Adayımız Mahir Yılmaz, Kırıkkale’nin yakından tanıdığı ve herkesin sevgisini kazanan güçlü bir adayımız. Seçimi kazandıktan sonra da inşallah, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sergileyeceğiz” dedi.

HALKIMIZIN GÖNLÜNE TALİBİZ

CHP Milletvekili Av. Ahmet Önal, “Aramızda Kırıkkale’yi bilen bizlerden biri olan hemşerimiz Behiç Çelik var. Valimiz uzun süre Kırıkkale’de bulunduğu için ve seçim kapsamında bizlere destek olmak anlamında buraya geldi. Mahalli idareler seçiminin önemini her gittiğimiz yerde halkımıza aktarıyoruz söylüyoruz.  1 Nisan sabahında inşallah seçimden zaferle çıkacağımıza hepimiz inanıyoruz. Halkımızın gönlünü kazanmaya, halkımızın sevgisini kazanmaya talip olduğumuzu iletiyor, Kırıkkale’nin gezilmedik köşesini bırakmayarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz” ifadesinde bulundu.

BURADA BEKA MESELESİ YOK

Daha sonra konuşma yapan Kırıkkale eski Valisi İYİ Parti Mersin Milletvekili Behiç Çelik, “Beni gittiğim her yerde Kırıkkaleli olarak addediyorlar. Bundan dolayı da onur ve gurur duyuyorum. Ve yıllar geçse de yine aranızdayım, yine sizlerle birlikteyim. Belediye başkan adayımız Mahir Yılmaz’a destek amacıyla da sizleri de ziyaret ettim. Çok zorlu bir süreçteyiz. Bu süreç ne kadar zorlu olursa olsun hiçbir zaman bekamızı ilgilendiren zorlu bir süreç değil. Burada beka meselesi yok.”

YEREL İKTİDARI ARTIK BUNLARA VERMEMEK LAZIM

“Beka meselesi yaşam hakkınızın elinizden alındığı noktadır beka meselesi. Başka pozisyonlar var ama burada önemli olan şudur yerel iktidarı artık bunlara vermemek lazım. Yerel iktidar burada ben vali iken iki belediye başkanı ile çalıştım ikisiyle de çok güzel diyaloglar içerisinde bulundum. Belediyeye yapmış olduğum önerilerimin birçoğunu hayata geçirdiler. Yerelde güçlü muktedir bir yapıyı kurmamız lazım. Bunu sağlamamızın yolu seçimlerden sizlerin oyuyla, sizlerin çalışmasıyla geçiyor.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.