Kırıkkale Belediyesinden ödüllü proje yarışması

Kırıkkale Belediyesinden ödüllü proje yarışması
Kırıkkale Belediyesi tarafından gençlerin kentin yönetimine katkıları bulunmasıyla amacıyla düzenlenen ‘Gençler Yönetiyor’ proje yarışmasında sona yaklaşılıyor. 

KENTİN SORUNLARINI GENÇLER ÇÖZECEK
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından düzenlenen ‘Gençler Yönetiyor’ proje yarışmasında; gençlerin kent yönetimine katkıda bulunması, kendi gözleriyle gördükleri problem ve çözüm önerilerini Kırıkkale Belediyesine sunmaları amaçlanıyor. 

SAYGILI’SAN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
Gençlerin, Kırıkkale’nin gelişimine katkı sağlayacak, kültürel ve ekonomik faaliyetlere önem verdiğini dile getiren Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı; “Gençlerin projelerinde sınırlandırma yok. Gençlerimiz, kentte görülen problemlere üretecekleri çözüm önerilerinin yanı sıra, kentleşme, sosyal, eğitim ve bilişim projelerini de sunabilecekler. Katılımcıların yaş aralığının 16 ila 30 arası olması gerekiyor ve ayrıca gençlerimizin projelerini 1 Mart 2020 tarihine kadar teslim etmeleri gerekiyor.” dedi.

PROJELER ÖDÜLLENDİRİLECEK
 Belirlenen alanlarda gençler tarafından hazırlanacak projeler, alanlarında uzman komisyon üyeleri tarafından yapılacak değerlendirme sonucunda iki alanda ilk üç proje belirlenecek. Genel derecelendirmede birinci olacak proje sahibine 10 bin TL, ikinci olacak proje sahibine 5 bin TL, üçüncü olacak projeye ise 3 bin TL ödül verilecek. Alan derecelemede ise birinci olacak projeye 5 bin TL, ikinci olacak projeye 3 bin TL, üçüncü olacak projeye ise 2 bin TL ödül verilecek. Gençlerin sorunların çözüm üretilmesine yönelik fikirleri, farkındalık oluşturacak proje fikirlerinin yarışacağı projenin ödülleri ise 31 Mart 2020 tarihinde sahiplerine ulaşacak.
 

Gazete kale / Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.