Kırıkkale Belediyesi, Tam Bana Göre Festival’ine katılacak

Kırıkkale Belediyesi, Tam Bana Göre Festival’ine katılacak
Kırıkkale Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Ankara Millet Bahçesi’nde düzenlenecek olan Tam Bana Göre Festival isimli etkinliğe katılacak. Festivalde stant kuracak olan Kırıkkale Belediyesi, katılımcılara süt şekerinin tanıtımını yapacak. 

KIRIKKALE, FESTİVALE SÜT ŞEKERİ İLE KATILACAK
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı, 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesinde ‘Tam Bana Göre Festival’ isimli bir etkinlik düzenleyeceklerini açıkladı. Konser, VR etkinlikleri, sergi alanları, deneyim alanları, atölyeler, etnospor ve daha birçok etkinliğin olacağı festivale Kırıkkale Belediyesi de katılacak. Festivale katılan gençler, Anadolu’nun dört bir yanından gelen lezzetleri deneyimleyecek. Kırıkkale ise bu festivalde Kırıkkale’nin geleneksel lezzeti olan süt şekerini tanıtacak. 

SAYGILI’DAN FESTİVALE DAVET
Etkinlik hakkında açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Yerel Yönetimler Başkanlığımız tarafından 16-21 Kasım tarihleri arasında Ankara Millet Bahçesi’nde düzenleyeceğimiz festivale Kırıkkale olarak standımızı kurduk. Kırıkkale olarak gençlerimiz ile Ankara’da olacağız.” ifadelerini kullandı.


619228773c5e2-ggsdg.jpg

619228774db58-asfgsfg.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.