Kırıkkale Belediyesi’nden koronavirüs önlemleri

Kırıkkale Belediyesi’nden koronavirüs önlemleri
Kırıkkale Belediyesi yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgını tedbirlerinin sıklaştırıldığı 12 Mart tarihinden bu güne 73 okul ve yurt, 63 Cami ve Kuran Kursu, 256 toplu taşıma aracı, 274 servis aracı, 125 adet ticari taksi ve tüm çocuk parklarında, kamuya açık alanlarda, pazar yerlerinde dezenfektasyon çalışması gerçekleştirdi.

Gazetekale.com / Yasemin Can

İKİNCİ KEZ DEZENFEKTASYONA BAŞLANDI
Küresel tehdit haline gelen koronavirüse karşı Kırıkkale Belediyesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Düzenli aralıklarla gerçekleştirdiği dezenfektasyon çalışmalarına koronavirüs salgını nedeni ile sıklaştırarak 3 ayda yapılan çalışmaları bir haftaya sığdıran Kırıkkale Belediyesi ekipleri ikinci kez insanüstü gayret göstererek daha önce ilaçlama yapılan alanlarda dezenfektasyon ve sterilizasyon çalışması yapıyor. 

CADDE VE SOKAKLARDA YIKAMA ÇALIŞMASI
Yapılan son çalışmayla birlikte şehir genelinde dezenfektasyon çalışması yapılmayan Cami, okul, Pazar yeri, park, toplu taşıma araçları, servisler, minibüsler, kampüs hattı, ticari taksi ve kamuya açık alan kalmadığı belirten Kırıkkale Belediyesi ekipleri işlek cadde ve sokaklarda yıkama çalışmalarına devam ediyor. 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.