Kırıkkale Belediyesi’nden Azerbaycan’a bayraklı destek

Kırıkkale Belediyesi’nden Azerbaycan’a bayraklı destek
Kırıkkale Belediyesi, Türkiye’nin Azerbaycan ile dayanışmasını göstermek amacıyla esnafa Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıttı. 

BAYRAKLAR İŞ YERLERİNE ASILDI
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki belediye ekipleri, Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik yaptığı alçak saldırıları kınamak ve Azerbaycan’ın yanında olduklarını göstermek adına, vatandaşlara Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıttı. Kardeş ülke Azerbaycan’ın yanında olduklarını belirten Kırıkkale esnafı aldıkları bayrakları iş yerlerine astı. 

“BİZ TEK MİLLET İKİ AYRI DEVLETİZ”
Sonuna kadar Azerbaycan’ın yanında olacaklarını belirten Saygılı gazetecilere yaptığı açıklamada; "Bugün Azerbaycanlı kardeşlerimize destek için Kırıkkaleli hemşehrilerimize Türk ve Azerbaycan bayrakları dağıtıyoruz. Esnaflarımızda bu anlamda büyük ilgi gösteriyorlar, onlar da dükkânlarına asmaya başladılar. İşgalci Ermenistan’ı da protesto ediyoruz. Biz Azerbaycan’ın her daim yanındayız. Biliyorsunuz ki, biz tek millet iki ayrı devletiz. Tüm dünyanın bu işgalci Ermenistan’a karşı tepkisini göstermesini istiyoruz. İnşallah yine kazanan Azerbaycanlı kardeşlerimiz olacak. İşgal edilen topraklardan Ermenistan’ı çıkarıp atacaklar. Şu bilinmelidir ki, Azerbaycan ve Türkiye kardeştir. Can Azerbaycan’dır bizim için. Sonuna kadar biz onların yanında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.