Keskin'in Dağsolaklısı köyü karantina altına alındı

Keskin'in Dağsolaklısı köyü karantina altına alındı
Kırıkkale’nin Keskin ilçesine bağlı Dağsolaklısı köyü, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında 14 gün karantinaya alındı.

KÖYE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR YASAKLANDI
Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, bu gece saat 24.00’dan itibaren Keskin’in Dağsolaklısı köyü karantina altına alındı. Köye giriş ve çıkışlar Kırıkkale Valiliği tarafından yasaklandı.

KARANTİNA ALTINA ALINAN KÖY SAYISI 2 OLDU
Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada, “Keskin/Dağsolaklısı köyü 11.04.2020 tarihi saat 00:00 itibariyle 14 gün süreyle karantina altına alınmıştır. Keskin İlçe Umumi Hıfzısıhha Kurulunun kararı gereğince; Bir çok ülkede olduğu gibi ülkemizde de insan hayatı açısından son derece tehlikeli olan yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle yapılan mücadele kapsamında tedbir amaçlı olarak İlimiz Keskin ilçesine bağlı Dağsolaklısı Köyünün, 11.04.2020 tarihi saat 00:00 itibariyle ikinci değerlendirmeye kadar karantina altına alınmasına karar verilmiştir. Lütfen evde kalalım! Sebep olacağımız bulaş nedeniyle tehlikeye atacağımız canları düşünelim!” denildi.

Bu kararın ardından Kırıkkale'de karantinaya alınan köy sayısı 2 oldu.

Gazetekale.com Haber Merkezi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.