Kar sürgünleri ulaşımı olumsuz etkiliyor

Kar sürgünleri ulaşımı olumsuz etkiliyor
​​​​​​​Kırıkkale ve Ankara yolu istikametinde yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın oluşturduğu kar sürgünleri ve buzlanma nedeniyle Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir bölümü zaman zaman ulaşıma kapatılıyor.

AKSAMALARA NEDEN OLUYOR

Ankara-Kayseri kara yolunun Kırşehir bölümünde yoğun kar yağışı, tipi ve fırtınanın oluşturduğu kar sürgünleri ve buzlanma nedeniyle ulaşım zaman zaman durduruluyor. Karayolları 61. Şube Şefliği ekiplerinin kar küreme ve tuzlama çalışması yaptığı kara yolunun, tipi nedeniyle yeniden kapanması ulaşımda aksamalara neden oluyor.

KIRIKKALE VE ANKARA İSTİKAMETİ

Trafik ekipleri, Mucur ve Kayseri istikametine giden araçları Ortaköy kavşağında durdurarak, karayolları ekiplerinin çalışmasından sonra geçişlerine izin veriyor. Ankara-Kayseri kara yolundaki hasarlı ve yaralamalı kazalar da ulaşımın zaman zaman durmasına neden oluyor. Kırıkkale ve Ankara istikametine giden araçlar Akpınar ilçesindeki dinlenme tesislerine yönlendirilerek, karayolları ekiplerinin yolları yeniden açmasına yardımcı olunuyor.

ÇIKIŞLARINA DA İZİN VERİLMİYOR

Kırşehir Şehirlerarası Otobüs terminalindeki otobüslerin çıkışlarına da izin verilmiyor. Yoğun kar yağışı ve tipinin devam etmesi halinde kar sürgünleri ve buzlanmadan araçların olumsuz etkilenmemesi için gece saatlerinde yolun tamamen ulaşıma kapatılabileceği belirtildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.