Kaplan'dan, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlaması

Kaplan'dan, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' kutlaması
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, “Hayatlarının her anında, yaptıkları fedakârlıklarla hayatın her alanında varlığını hissettiren kadınlarımız, emek sevgi ve varlıklarıyla aile hayatından başlayarak hayatlarımızı güzelleştiren en büyük etkendir” ifadelerine yer verdi

GAZETEKALE.COM/ HABER MERKEZİ

"KADINLARIMIZ HAYATIMIZN EN BÜYÜK ETKENLERİDİR"
Türkiye tarihinde kadınların sevgi ve fedakârlıklarıyla büyük bir yere sahip olduğunu ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan yaptığı yazılı açıklamada; “Medeniyetimizin, değer ve inançlarımızın taşıyıcı unsuru olan kadınlarımız, ülkemizin gücüne güç katmaya, geleceğine imza atmaya devam ediyor.  Bizler kadın ve erkeğin bir bütünün iki eşit yarısı olduğuna inanan bir gelenekten geliyoruz. Cinsiyetler arası adaleti şiar edinen bir dinin mensupları olarak kadın ve erkeğin karşılıklı adalet ve hakkaniyet içinde yeryüzünü birlikte imar edeceğine inanıyor ve bunun için çabalıyoruz. Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakarlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, daha yaşanabilir hale getiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımız hayatımızın en büyük etkenleridir” dedi.

"SENEDE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN KADINLARIMIZIN FARKINDA OLMALIYIZ"
Kadını dışarıda bırakan, kadının potansiyelini ve gücünü göz ardı eden hiçbir hareketin başarıya ulaşamayacağını ifade eden Kaplan; “İster siyasi parti olsun, ister sivil toplum kuruluşu olsun, kadını odak noktasına koymayan parlak bir geleceğe doğru yol alamaz. Türk kadını kendi geleneğinden ve köklerinden miras aldığı kadınlık düsturunu, modern çağın gereklilikleriyle birleştirerek ortaya yeni bir vizyon koymuştur. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla senede bir gün yerine her gün kadınlarımızın farkında olmalı, başarabileceklerinin sınırlarını kendileri çizmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde kadınlarımızın daha iyi bir Türkiye’de yaşayıp dünya çapında ön plana çıkabilmeleri için çalışmaya devam edeceğiz . Bu vesileyle tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.””  ifadelerini kullandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.