Kaplan, “Bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz”

Kaplan, “Bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz”
AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  2053 ve 2071 vizyonu vurgusu yapan Kaplan mesajında “Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak, bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz. Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

2053- 2071 VİZYONU VURGUSU 
29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü dolayısıyla AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan mesaj yayınladı. Bütün vatandaşların Cumhuriyet Bayramını kutlayan Kaplan  Millet olarak bugün Cumhuriyetimizin ilan edilişinin 98. yıldönümünü büyük bir sevinç ve gururla kutlamanın heyecanını yaşadıklarını ifade etti. Mesajında 2053 ve 2071 vizyonu vurgusu yapan Kaplan “Türkiye, bağımsızlık mücadelesini en başından en sonuna kadar milli iradenin temsilcisi olan Meclisi eliyle yürütmüş bir ülkedir. Ülkemizi 2023 hedeflerine ulaştırarak, bizden sonraki nesillere 2053 ve 2071 vizyonlarını hayata geçirebilme fırsatı vereceğiz. Cumhuriyetimizi daha nice yıllara çok daha güçlü, çok daha müreffeh bir şekilde taşıyacağız” ifadelerini kullandı. 

“SIKINTILARI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ATLATMALIYIZ”
Millet ve devlet olarak, varlığımızı ve geleceğimizi korumak amacıyla ülke ve millet olarak son yıllarda yine tarihi bir mücadelenin içinde olduğumuzu dile getiren Kaplan “İstiklal mücadelesini zaferle neticelendiren bir milletin torunları olarak bugün bizlerde aynı ruh ve aynı azimle ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışmalıyız. 1923'te nasıl yeni devletimizin kuruluşunu millet olarak verdiğimiz mücadele ile taçlandırdıysak, bugün de karşılaştığımız sıkıntıları, birlik ve berberlik içinde ele ele vererek atlatmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Partimizin iktidarıyla birlikte Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlar ve kalkınma hamleleri gerçekleştirilmiştir”

“29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM”
“Sağlıktan eğitime, tarımdan sanayiye her alanda devrim niteliğinde adımlar atılmış ülkemiz, bölgesinde önemli bir güç haline gelmiştir. Ortaya koyulan bu siyasi istikrarla birlikte Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023 hedeflerimiz doğrultusunda ülkemiz çok daha büyük mesafeler kat edecek, birlik ve beraberlik içerisinde çok daha büyük başarılara imza atacağız. Bu duygu ve düşüncelerle aziz vatanımızın bütünlüğü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, bütün vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını yürekten kutluyorum.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.