Kadir Yahşi’nin videosu büyük yankı uyandırdı

Kadir Yahşi’nin videosu büyük yankı uyandırdı
2018 yılında meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin detayları ve bilinmeyenleri Youtube kanalında paylaştığı bir video ile anlatan Gazetekale.com imtiyaz sahibi Kadir Yahşi, videosuyla büyük yankı uyandırdı.

DOĞALGAZ PATLAMASINA DEĞİNDİ
Geçtiğimiz haftalarda Youtube.com’da kanal açan Kadir Yahşi, Kırıkkale’de dile getirilmeyen konuları gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. Son olarak ‘Kadir Yahşi’ isimli Youtube kanalında, 2018 yılının şubat ayında Kurtuluş Mahallesinde meydana gelen doğalgaz patlamasına ilişkin detayları paylaşan Yahşi, Kırıkkale’de büyük ses getirdi.

SORUMLULARIN HEPSİ DIŞARDA
Patlamada babası Osman Çakır’ı kaybeden Mehmet Çakır’ın konuk olduğu röportajda, patlama öncesi, patlama esnası ve sonraki süreçte nelerin yaşandığı konuşuldu. O anları tek tek anlatan Mehmet Çakır, “Patlama sonrasında gerekli hukuki işlemi başlattık. Patlamada ihmalkar davranan KIRGAZ çalışanları hakkında açtığımız davada haklı görüldük ve bu çalışanlara taksirli adam öldürme suçundan işlem yapıldı. Ancak şuan hepsi dışarda ve mesleğine devam ediyor.” dedi. Videonun tamamı www.youtube.com/kadiryahsi kanalında paylaşıldı.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.