İYİ Parti, sokak hayvanları için 1 ton mama dağıttı

İYİ Parti, sokak hayvanları için 1 ton mama dağıttı
‘Bir kap mama, bin sevap’ sloganı ile sokak hayvanlarının beslenmesine yönelik bir proje başlatan İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı, toplamda 1 ton mama dağıttı.

PROJE ARALIKLARLA DEVAM EDECEK
İl ve ilçe kongre süreçlerini tamamlayan İYİ Parti Kırıkkale Teşkilatı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. ‘Bir kap mama, bin sevap’ sloganı ile sokak hayvanlarını beslemeye yönelik bir proje başlatan il teşkilatı, 8 ilçe ve 2 belde de toplamda 1 ton mama dağıttı. İYİ Parti merkez ilçe, ilçeler teşkilatları, belediye meclis üyeleri, genel meclis üyeleri, Şifa Veteriner ve partili partisiz Kırıkkaleli vatandaşlar tarafından yürütülen projenin aralıklarla devam edeceği bildirildi.

“HER ŞEYE SEVGİ VE MERHAMET DUYABİLMEKTEDİRLER”
Yapılan proje ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık; ‘’Asgari geçim düzeyinin altında yaşayan ancak paylaşmayı çok seven bir millet olarak, doğayı ve hayvanları koruyup kollamaktan onur duyuyoruz. İnsan olabilmenin yolu, yaratılmış her şeye sevgi ve merhamet duyabilmektir.”

“YAŞAMAK GÜZELDİR, YAŞATMAK DAHA GÜZELDİR”
“Doğada bizlerle beraber yaşama hakkı olan hayvanların, bir kısmı şehirlerde, köylerde ve sokaklarda yaşadığı gibi bir kısmı da daha şanslı olup evlerimizde bizlerle birlikte yaşamaktadırlar. Aslında hangi koşulda olursa olsun hepsinin temel ihtiyacı bir tutam sevgidir. Yaşamak güzeldir, yaşatmak daha güzeldir.”

“HALKIMIZIN DUYARLI OLDUĞUNA İNANIYORUZ”
“Biz İYİ Partiler olarak bu duygu ve düşüncelerle, sokakta bulunan sahipsiz kedi ve köpeklerin suya ve yemeğe ihtiyaçları olduğunu ve bu konuda İnsan olarak bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Tüm halkımızın da bu şekilde duyarlı olduğuna ve olması gerektiğine inanıyoruz. Çünkü bizler kedisi rahatsız olmasın, uyanmasın diye elbisesini kesen bir peygamberin ümmetiyiz. Bugün biz 1 ton mama dağıtarak düşüncemizi eyleme geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonraki faaliyetlerimizi diğer sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde ve tüm hayvan severlerle beraber yapmak en büyük arzumuzdur.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.