İYİ Parti Konferans Salonuna, Oktay Kırlangıç’ın adı verildi

İYİ Parti Konferans Salonuna, Oktay Kırlangıç’ın adı verildi
İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı’nda, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Oktay Kırlangıç’ın anısına mevlit okutuldu. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığında bulunan konferans salonuna ise ‘Oktay Kırlangıç’ adı verildi. 

KIRLANGIÇ ANISINA MEVLİT OKUTULDU
Kırıkkale’nin sevilen simalarından Karayolu Trafik ve Yol Güvenliği Araştırma Derneği Kırıkkale İl Temsilcisi ve Fahri Trafik Müfettişi Oktay Kırlangıç, geçtiğimiz haftalarda koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti. İYİ Parti Kırıkkale İl Teşkilatı ise bugün Kırlangıç’ın anısına mevlit okuttu. Mevlitin ardından Oktay Kırlangıç ile ilgili bir video yayınlayan İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, il başkanlığında bulunan konferans salonuna ‘Oktay Kırlangıç’ isminin verildiğini açıkladı. İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen mevlite Kırlangıç’ın ailesi ve parti üyeleri katıldı. 

“OKTAY AMCAMIZIN İSMİ YAŞAYACAK”
Burada merhum Oktay Kırlangıç’ın anısına bir konuşma yapan İl Başkanı Altınışık, “Değerli arkadaşlar bazı anlar olur sözün bittiği yerdir. Konuşamazsınız, anlatamazsınız bugün o günlerden bir tanesi. İşte hayat bu kadar kısa. Şu salonun her köşesinde el izi olan, ayak izi olan, parmak izi olan Oktay Amcamız, Pamuk Dedemiz aramızdan ayrıldı ve gitti. Allah mekanını cennet etsin, ruhunu şad etsin, geride kalanlara sabır versin. O kimimizin abisiydi, kimimizin amcasıydı, kimimizin babasıydı. Hoş bir seda bıraktı, onu unutmamız mümkün değil. Ben şahsım olarak kendisini tanımaktan şeref duyduğum, sohbetlerinden haz aldığım bir değerdi Oktay Amca. İnsanlar yakınlarını kaybederler, takdiri ilahi böyledir, doğduk ve öleceğiz. İnsanların canı yanar, ben bunu ömrümde iki defa yaşadım; biri babam öldüğü zaman, diğeri de Oktay Amcanın haberini aldığım zaman. İçim acıdı, canım yandı. Allah mekanını cennet etsin. O bizim Pamuk Dedemizdi. Bu toplantı salonunda bu parti olduğu sürece, Oktay Amcamızın ismi ‘İYİ Parti Oktay Kırlangıç Toplantı Salonu’ olarak yaşayacak. Oktay Amcamızın resmi parti var olduğu sürece orada duracak.” dedi. 

“KIRLANGIÇ AİLESİ OLARAK KENDİMİZİ EVİMİZDE GİBİ GÖRÜYORUZ”
Merhum Oktay Kırlangıç’ın oğlu TOBB Kırıkkale Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Caner Kırlangıç ise yaptığı açıklamada; “Oktay Kırlangıç dostları hoş geldiniz. Hoş geldiniz diyorum çünkü bu çatı altında baba dostlarının yanında biz de Kırlangıç Ailesi olarak kendimizi evimizde gibi görüyoruz. Varlığında dostluğunu, yoklunda da ahde vefasını her fırsatta hissettiren başta İYİ Parti teşkilatı olmak üzere, basın camiası ve tüm dostlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi. 
 


60019105b5ca6-iyi parti (2).jpg

60019105d3d65-iyi parti (1).jpg

60019106a1e9c-iyi parti (3).jpg

6001910746bd7-iyi parti (4).jpg

60019107ab5ba-iyi parti (5).jpg

600191083b718-iyi parti (6).jpg

60019108e2bec-iyi parti (7).jpg

600191097dc3d-iyi parti (8).jpg

60019109de585-iyi parti (9).jpg

6001910b1f572-iyi parti (10).jpg

6001910b622e0-iyi parti (11).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.