İYİ Parti’de istifa şoku!

İYİ Parti’de istifa şoku!
İYİ Parti’de istifa şoku! İYİ Parti Kırıkkale kurucu İl Başkanı Mustafa Akyürek, genel sekreter Erdal Bütün, delege ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 100 kişi partiden istifa etti.
İYİ Parti Kırıkkale kurucu İl Başkanı Mustafa Akyürek, genel sekreter Erdal Bütün, delege ve yöneticilerden oluşan yaklaşık 100 kişi partiden istifa etti.
“GÖREV ALAN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM” Akyürek, hedeflerine ulaşamamış bir parti olarak yapılan 2. olağanüstü kurultayda Genel Başkan Meral Akşener'in yeni bir yönetimi göreve getirmesi beklenirken aynı kadrolarla devam etme kararı aldığını belirtti. İYİ Parti'nin umut haline gelmekten ve kuruluşta aldığı olumlu rüzgârı yeniden kazanmaktan tamamen uzaklaştığını savunan Akyürek, şunları kaydetti: "Söylemlerin ve eylemlerin taban tabana zıt bir hale geldiği bu tabloda ilkeli siyaset yapmanın imkansız olduğunu üzülerek gördük. Bugün itibarıyla İYİ Parti'deki tüm görevlerimden ve üyelikten istifa ettiğimi kamuoyu ile paylaşırken, bu vesileyle ilk günden bugüne kadar partimizin kuruluşunda ve çalışmalarında özveri ve emeğini esirgemeyen tüm üye, delege, il ve ilçe yönetimlerinde görev alan arkadaşlarıma canı gönülden teşekkürlerimi sunarım." “PARTİYİ ELEŞTİRİYORUZ” İYİ Parti kurucu üyesi, üst kurul üyesi ve il genel sekreteri Erdal Bütün, gelinen nokta itibarıyla partinin yönetim tarzını ve karar alma mekanizmasını eleştirdiklerini, üstün irade ve dar oligarşik yönetim şekliyle hiçbir fark olmadığını gördüklerini belirtti. İYİ Parti'nin umut haline gelmekten ve kuruluşta aldığı olumlu rüzgârı yeniden kazanmaktan tamamen uzaklaştığını savunan Bütün, şunları kaydetti: "Ülkemizin keskin bir virajdan geçtiği bu günlerde, ülkemizin içerisinde bulunduğu ve uzun zamandır sürüklendiği gidişten kurtulması için bir umut olarak gördüğüm İYİ Parti'nin kuruluşundan bu güne kadar maddi ve manevi her türlü fedakârlığı en üst seviyede gösterdik. Partideki huzursuzluk ve tepkiler genel seçimlerle birlikte başladı”

mustafa-akyürek.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.