İyi hizmet herkesin hakkı

İyi hizmet herkesin hakkı
Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesi Doğanay Mahallesi’nden muhtar adaylığını açıklayan İsa Bayındır, mahalle sakinlerine verdiği vaatlerle adından söz ettirdi. “İyi hizmet herkesi hakkı” diyen Bayındır, mahalle de benlik duygusu ile hareket etmeyeceklerini söyledi.

HALKIN FERAH SEVİYESİ YÜKSELECEK

Doğanay Mahallesi’nin daha düzenli, huzurlu ve ferah olacağını anlatan Doğanay Mahallesi Muhtar Adayı İsa Bayındır, TOKİ Konutlarında yapacakları çalışmalarla halkın refah seviyesinin yükseleceğini dile getirdi.

 

ÖZGEÇMİŞ

1977 yılında Kırıkkale’nin Bahşılı İlçesinde doğdum. Doğduğumdan beri Bahşılı da ikamet etmekteyim. 14 yıldır Doğanay Mahallesi’nde oturmaktayım. 20 yıldır ticaretle uğraşmaktayım. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 19 yıldır Bahşılı Belediyesi’nde çalışmakla birlikte çeşitli kademelerde görev yaptım. Doğanay Mahallesi’nin tüm ihtiyaçlarını ve eksiklerini çok iyi biliyorum. Hizmet için çıktığımız bu yolda, haftanın ve günün her saati ulaşabileceğiniz bir muhtar için aday oldum. Doğanay Mahallesi’nin sokakların temizliğine büyük önem vermekle birlikte ışığı yanmayan sokak kalmayacağının sözünü veriyorum. İhtiyaç sahibi aile ve bireylere kaymakamlık ve belediyemiz aracılığı ile destek sağlayacağız. Aynı zamanda sokak hayvanlarının barınmaları için çalışma yürüteceğiz. Doğanay Mahallesi’ndeki tüm TOKİ Konutlarında bir çok yeni hizmete imza atacağız. İlk olarak TOKİ Konutlarının çevresinde ve bodrum katlarında zararlı haşereler için ilaçlama yapacağız.

Konutların çevre düzenlemesi ve gereksiz biten otların temizlenmesi için çalışma yürüteceğiz. Yine TOKİ Konutlarının çevresinde ki ağaç ve güllerin bakımını yapıp, çevreye duyarlı bir anlayış benimseyeceğiz. Tüm bu çalışmaların ödemelerini muhtarlığımızın öz kaynaklarından karşılayacağız. Diğer yandan bu bölgede vatandaşımız uygun fiyata kaliteli ürünleri bulabilmesi için alışveriş alanları oluşturacağız. Buna dahil olmak üzere Halk Ekmek satış noktasını mahallemize getireceğiz. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın oyun alanlarını daha bakımlı hale getireceğiz. Siz değerli mahalle sakinlerimizin takdir ve desteğini bekliyorum.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.