İsmi yaşayacak

İsmi yaşayacak
Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Sanayi Mahallesinde bulunan Şehit Ramazan Akçadağ İlkokulunda, şehidimiz için oluşturulan şehitlik köşesi açılış törenine katıldı.

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Sanayi Mahallesinde bulunan Şehit Ramazan Akçadağ İlkokulunda, şehidimiz için oluşturulan şehitlik köşesi açılış törenine katıldı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Açılışa Vali Sezer’in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hatice Uğurlu, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, şehit yakınları ve gaziler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 12.04.2017 tarihinde Denizli’de şehit olan Polis Memuru Ramazan Akçadağ için daha önce kendi isminin verildiği İlkokulda, şehidimizle ilgili bilgilerin yazıldığı özel köşe oluşturuldu.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Okul bahçesinde saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan tören, Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Şehidin özgeçmişinin okunmasının ardından törende konuşan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, “Bugün burada şehidimizin ismini bir kere daha gençlerimiz, öğrencilerimiz nazarında yaşatılması bir kere daha hatırlama adına oluşturulan köşenin açılışı için bulunuyoruz.”

EN BÜYÜK TESELLİ KAYNAĞIMIZ

“Şehit aileleri olarak bu dünyada çektiğiniz evlat acısının hiçbir tarifinin olmadığını en iyi sizlerle içli dışlı olan bizler biliyoruz. Şehitlik mertebesinin ne kadar büyük mertebe olduğunu, peygamberimizin aguşunu açarak evlatlarınızı orada beklediğini ve evlatlarınızın hiçbir zaman ölmediklerini aramız da olduklarını bilmemiz bizim en büyük teselli kaynağımız" dedi.

ÖZEL KÖŞENİN AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Konuşmaların ardından günün anısına, şehidimizin annesi Yeter ve babası Ömer Akçadağ’a Vali Yunus Sezer tarafından Türk bayrağı takdim edildi. Şehidimiz Ramazan Akçadağ’ın anne ve babası ile birlikte şehidimiz için oluşturulan özel köşenin açılışını gerçekleştiren Vali Sezer, daha sonra şehit yakınları ile bir süre sohbet etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.