İş İnsanı Orhan Kılıç, 71 öğrenciye burs verecek

İş İnsanı Orhan Kılıç, 71 öğrenciye burs verecek
Kırıkkale’nin sevilen İş İnsanı E-imzaTR Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Kılıç, 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılında lisans bölümlerine yerleşen 71 öğrenciye burs vereceğini açıkladı. 

“HER DAİM BURS VERMEYİ DÜŞÜNÜYORUM”
Bin 816 üniversite öğrencisinin burs için başvurduğunu belirten Kılıç, “Başvuruları değerlendirme süreci en geç 1 hafta içerisinde tamamlanacak. Bin 816 üniversite öğrencisinin arasından 71 öğrenciye burs verilecek. Kırıkkaleli öğrencilere imkanlar doğrultusunda her daim burs vermeyi düşünüyorum.” dedi.

"KIRIKKALE İLİ NÜFUSUNA KAYITLI OLMASI GEREKİYOR” 
Burs başvurusu yapacak öğrencilerde bazı şartların arandığını belirten Kılıç; “Başvuruların değerlendirilmesinde daha öncede ilan ettiğim gibi öncelikle; başvuran kişinin Kırıkkale ili nüfusuna kayıtlı olması, 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında üniversitelerin lisans bölümlerinden herhangi birine yerleşmiş olması gerekiyor. Öncelikle yukarıdaki iki ön şartı taşımayan başvurular maalesef değerlendirilmeye alınmayacaktır.” ifadelerini kullandı.

“BURS VEREMEDİĞİM KARDEŞLERİMDEN ÖZÜR DİLİYORUM”
Diğer değerlendirme kriterlerinden bahseden Kılıç, Öğrencinin hane geliri, yerleşme puanı, başka burs alıp almadığı, aile durumu, üniversite yeri, hanede başka okuyan kişilerin olup olmadığına da bakılarak değerlendirmelerin son halini alacağını belirtti. İş insanı Orhan Kılıç; “71 öğrenci içerisine giremeyecek kardeşlerimden şimdiden özür diliyorum. Gücüm şu an 71 kardeşime burs vermeye yetiyor keşke başvuran bin 816 kardeşime de burs verebilsem. Allah bana ömür ve imkan verdiği sürece Kırıkkaleli kardeşlerime bundan sonra da burs vermeye devam edeceğim.” şeklinde konuştu.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.