İnanılmaz olay! Bir evden 1 kamyon çöp çıktı

İnanılmaz olay! Bir evden 1 kamyon çöp çıktı
Bağlarbaşı Mahallesi 187. Sokak üzerinde bulunan bir evin ‘çöp ev’ haline gelmesi nedeniyle, Kırıkkale Belediyesi ekipleri harekete geçti. Belediye ekipleri evde gerçekleştirdikleri temizliğin ardından, caddeyi boydan boya dezenfekte etti. 

1 KAMYON ÇÖP ÇIKTI
Bağlarbaşı Mahallesi 187. sokak sakinleri mahallerinde ikamet eden bir komşularının evini ve evin etrafını çöp eve çevirdiğini ve buradan ağır kokular geldiğini belirterek şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri çöp evde temizlik çalışmalarına başladı. Kısa sürede evdeki çöplerin tamamını temizleyen ekipler, evden yaklaşık 1 kamyon çöp çıkardı. Belediye ekipleri temizliğin sona ermesinin ardından ev ve çevresinde dezenfeksiyon işlemi gerçekleştirdi.

“ÇÖP TOPLAMA HASTALIĞI VAR”
Çöp ev nedeniyle mikrop kapmaktan korktuklarını belirten mahalle sakinleri, “Kırıkkale Belediyesi ekipleri şikayetimiz üzerine hızlıca harekete geçtiler. Komşumuzun çöp evini temizleyip dezenfekte ettiler. Aynı yerden geçtiğimiz yılda yaklaşık 1 kamyon çöp çıkmıştı, komşumuzun bir çöp toplama hastalığı var. Biz kendisine de üzülüyor, uyarıyor gerekli yardımı yapıyoruz ama o yine de çevrede topladığı çöpleri getirerek evine ve etrafa biriktiriyor. Kırıkkale Belediyesine duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz” dediler.


6023a4fb80ef7-cop ev (1).jpg

6023a4fb98582-cop ev (2).jpg

6023a4fbeb6ca-cop ev (3).jpg

6023a4fcd7b02-cop ev (4).jpg

6023a4fcefb0b-cop ev (5).jpg

6023a4fd504b9-cop ev (6).jpg

6023a4fd85604-cop ev (7).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.