İlacı biten yaşlı kadının yardımına zabıta ekipleri koştu

İlacı biten yaşlı kadının yardımına zabıta ekipleri koştu
Kırıkkale’de koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle evden dışarı çıkamayan ve 2 gündür ilaçsız kalan şeker hastası kadının imdadına, mahalle aralarında zorunlu olmadıkça sokağa çıkılmaması anonsu yapan Kırıkkale Belediyesi Zabıta ekipleri yetişti.

Gazetekale.com / Haydar Demir

DEVRİYE GEZERKEN YAŞLI KADINI DUYDULAR
İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 65 yaş ve üzerindekiler ile kronik rahatsızlığı bulunanların sokağa çıkmaları yasaklanmasının ardından, ilaçları tükenen tansiyon ve şeker hatası, 66 yaşındaki Cevahir Çatuk’un imdadına Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yetişti. Mahalle devriyesi attığı sırada yaşlı kadının sesini duyarak yardıma koşan zabıta ekipleri, gerekli ilaçları alarak Çatuk’a teslim etti.

‘ALLAH RAZI OLSUN’
Vefa Sosyal Destek grubunun güzel bir uygulama olduğunu belirten Cevahir Çatuk; “Bundan iyisi olur mu? Rabbim hepinizden razı olsun. Allah devletimize zeval ziyan vermesin. Benim yaşımda olanlar istiyorum ki hiçbiri dışarı çıkmasın. Çünkü bizim iyiliğimiz için koşturuyorsunuz. Bizim iyiliğimiz için her şeyi yapıyorsunuz. Dışarı çıkılır mı hiç? Biz dışarı çıkamıyoruz, korkuyoruz. Benim tansiyon ilaçlarım var, şeker ilaçlarım var. Bizim için hizmet ediyorlar. Allah razı olsun.” dedi.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.