İbrahim’in hayali gerçek oldu 

Kırıkkale’nin sevilen ses sanatçısı, söylediği türkülerle herkesin yüreklerine dokunan Bektaş Dolu, bu kez duygu dolu bir çalışmaya imza attı.

BİRLİKTE DÜET YAPTILAR 
Bozkırda söylenen türkü geleneğinin yaşatılması amacıyla tezenesiyle herkesin yüreklerine dokunan Kırıkkaleli ses sanatçısı Bektaş Dolu, doğuştan kas hastalığı bulunan İbrahim Gündoğdu’nun hayalini gerçekleştirdi. Söz ve müziği kendisine ait olan ‘Bacı-Gardaş’ bestesiyle klip çeken Dolu, İbrahim Gündoğdu ile düet yaptı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI 
Klip sosyal medyada yer almasıyla birlikte kısa süre içerisinde binlerce kişiye ulaştı. Klip ile ilgili açıklamalarda bulunan Dolu, “Bir hayalim var diyen İbrahim Gündoğdu kardeşimizin ricası üzerine klip çektik. Kendisine Allah’tan acil şifalar diliyorum. Bizler her zaman hastalarımızın yanındayız ve de yanında olmaya devam edeceğiz. Bir kardeşimizin hayallerini gerçekleştirmek bizlere mutluluk ve gurur verdi” dedi. 

ASLA VAZGEÇMEYİN 
Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İbrahim Gündoğdu ise, “Ben doğuştan kas hastasıyım. O ses Türkiye'ye yapmış olduğum başvurunun kabulü sonrasında, seçmelere katıldım. Seçmelerde geçen süreçte hastalığım tetikledi ve 4 ay yoğun bakımda kaldım. Ama hayallerimden hiçbir zaman vazgeçmedim.” Gazetekale.com 

HAYAL KURMAKTAN KORKMAYIN
“Bu klipi çekerken bir çok farklı duyguyu aynı anda yaşadım. Ancak en büyük amacım burada öncelikle benim gibi kas hastası çocuklara ve sonra sizlere yani tüm dinleyicilerime bu şarkı vesilesi ile bir mesaj göndermekti. Asla vazgeçmeyin. Pes etmeyin. Hayal kurmaktan korkmayın. Hayat yaşadığınız zorluklara, adaletsizliğe ve ayrımcılığa rağmen yaşamaya değer. Tek yapmanız gereken benim gibi hayata sımsıkı sarılıp önünüzdeki hedefleri birer birer atlamak. Biz birlikte güçlüyüz” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.