Hentbol’un bölge şampiyonu Kale Ortaokulu 

Hentbol’un bölge şampiyonu Kale Ortaokulu 
Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, spor alanında önemli derece elde etti. Okul takımı Hentbol branşında bölge şampiyonu oldu.

KIRIKKALE’Yİ BAŞARIYLA TEMSİL ETTİ 
Gençlik Spor Bakanlığı ve milli eğitim Bakanlığı tarafından okul sporları kapsamında grup (bölge) 2021-2022 eğitim öğretim yılı Ortaokullar Arası yıldız kızlar, yıldız erkekler Hentbol müsabakaları Çorum’da düzenlendi. Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, Kırıkkale’yi hem erkekler hem de kızlar kategorisinde başarıyla temsil etti. Çekişmeli geçen müsabakalar sonucunda yıldız erkekler de Kale Şehit Ferhat Bozkurt Ortaokulu, grubunda bulunan İstanbul temsilcisini 15-5 ve Amasya temsilcisini 20-5 mağlup ederek grubunu namağlup bitirerek şampiyon oldu.

TÜRKİYE YARI FİNALİNE KATILACAKLAR 
Bölge şampiyonu olan okul,  Kırıkkale Yıldız Erkekler Hentbol müsabakalarında Türkiye yarı finalinde temsil etme hakkını kazandı. Takım 11-14 mart 2022 tarihinde Yozgat’ta yapılacak olan yıldız erkekler hentbol Türkiye yarı finalinde temsil edecek. Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Şampiyon olan takımlara kupalarını ve madalyalarını Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürü verdi.

EMEĞİ GEÇENLER TEBRİK EDİLDİ 
Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, hem erkekler hem de kızlar kategorisinde başarıyla temsil eden ve şampiyon olan kale ortaokulu Hentbol takımı oyuncularını, Beden Eğitimi öğretmenleri Ergin Öztürk, Muzaffer Baygül ve Gençlik ve spor müdürlüğü hentbol Antrenörü Alper Üner’i, Okul Müdürü Esra İnanbaş’ı ve Öğretmenlerini tebrik ederek bundan sonraki yapılacak olan hentbol yıldız erkekler Türkiye yarı finalinde başarılar diledi. 
Haber: Ahmet Gökdemir 


620a5a8bb1169.hentbolun-bolge-sampiyonu-kale-ortaokulu1.jpg

620a5a90aa12b.hentbolun-bolge-sampiyonu-kale-ortaokulu3.jpg

620a5a907802b.hentbolun-bolge-sampiyonu-kale-ortaokulu2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.