Hedefimiz geçen yılın iki katı beton yol yapmak 

Hedefimiz geçen yılın iki katı beton yol yapmak 
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Sulakyurt ilçesi ne bağlı Hamzalı köyünde devam eden silindirle sıkılaştırılmış beton yol çalışmalarında incelemelerde bulundu.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 

Köye gelişinde vatandaşlar tarafından karşılanan Vali Tekbıyıkoğlu, Köy konağında vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Tadilat çalışmaları devam eden Cemevinde de incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, köy içerisinde vatandaşlarla birlikte bir süre yürüyerek bağ ve bahçelerde çalışan vatandaşlarla da selamlaştı.

GAYRETİMİZ DEVAM EDİYOR 

Daha sonra Beton yol çalışmasının yürütüldüğü yolda incelemelerde bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, yapılan araştırmaların beton yolun asfalt yola oranla daha ekonomik ve sağlam olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. Vali Tekbıyıkoğlu,  'İl Özel İdare olarak görev sahamıza giren her alanda büyük bir çalışma azmiyle işlerimizi yapmaya gayret ettik ve gayretimiz devam etmektedir. Bu yıl geçtiğimiz yıl atılan beton yolun iki katı beton yol yapmayı hedefliyoruz' dedi. Vali Tekbıyıkoğlu'nun Sulakyurt Hamzalı köyü programına, Sulakyurt Kaymakam Vekili Kerem Tunçer, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve İl Genel Meclis Üyeleri ile İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Haluk Karahan’da katıldı.

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.