‘Haydi Kırıkkale Üşüyen Elleri Tutma Zamanı’

‘Haydi Kırıkkale Üşüyen Elleri Tutma Zamanı’
Kırıkkale’de soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar unutulmadı. Kırıkkale’deki sivil toplum kuruluşları tarafından ‘Haydi Kırıkkale Üşüyen Elleri Tutma Zamanı’ bir kampanya başlatıldı. 

VATANDAŞLAR İÇİN SICAK TUTAN GİYSİLER TOPLANACAK
Kırıkkale’deki sivil toplum kuruluşları, ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve çocuklar için güzel bir kampanyaya imza attı. Kış aylarının gelmesiyle birlikte hava sıcaklığının eksilere düştüğü Kırıkkale’de, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için mont, kazak, eldiven, battaniye, bot ve yeni veya az kullanılmış temiz kıyafetler toplanacak. 

27 OCAK-2 ŞUBAT ARASI
İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlar, 27 Ocak- 2 Şubat 2022 tarihleri arasında Cumhuriyet Meydanı, Yenişehir Elhamra Kız Yurdu ve Acı-Kahve Pastanesi’ne kurulacak olan ‘toplama noktalarına’ mont, kazak, eldiven, battaniye, bot ve kıyafetleri bırakabilecek. Ayrıca vatandaşlar, 0535 083 00 45 numaralı telefondan irtibata geçebilecek. 

UN, KÖMÜR VE MAMA BAĞIŞ İÇİN
Yardımsever vatandaşlar, giysilerin yanı sıra un, kömür ve mama bağışında da bulunabilecekler. Bağış yapmak isteyen vatandaşlar, İlim Yayma Cemiyeti Kırıkkale Şubesi’ne ait ‘TR73 0020 5000 0948 2817 2000 01’ nolu İBAN adresine bağışta bulunabilecek.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.