Habercilikte yeni bir boyut

Kırıkkale’de yaklaşık 15 yıldır gazetecilik, reklamcılık ve siyasetçilere danışmanlık yapan www.gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, Kırıkkale’de yerel gazeteciliğe yeni bir boyut getirerek, Youtube platformunda hizmet vermeye başladı.

YENİ NESİL HABERCİLİK 
Kırıkkale’de uzun yıllardır medya sektöründe hizmet veren ve kimi zaman kaleme aldığı cesur ve tarafsız haberlerle kimi zaman ise katıldığı canlı yayınlar ve imza attığı başarılarla gündeme gelen, Yahşi Medya Ajans Başkanı ve www.gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, yerel haberciliği daha ileriye taşıyacak bir adım attı. Geleneksel medyanın unutulmaya yüz tuttuğunu ve gazetelerin her geçen gün okurlarını kaybettiğini belirten Yahşi, gündemdeki haberleri ve Kırıkkale’ye dair her şeyi ‘Kadir Yahşi’ isimli Youtube kanalından, vatandaşlarla paylaşmayı hedefliyor. 

YENİ NESİL MEDYAYA İLK ADIM
Dün Youtube’da tanıtım videosunu yayınlayarak bu platforma ilk adımını atan Kadir Yahşi yayınladığı videosunda; “Şimdi yeni bir mecraya başlıyoruz. Artık geleneksel mecra yerine yeni nesil medyayı Kırıkkale’ye taşıyoruz. Bunun en önemli sebeplerinden birisi tüm dünyayı ve hayatımızı etkileyen dijital devrim.  Bu devrimin en çok etkilediği sektörlerin başında medya geliyor.  Dolayısı ile artık televizyonlar kapanacak, gazeteler süslü müze raflarında yerlerini alacak. Diğer bir sebep ise medya sektöründe yaşanan kısırlaşma ve çoraklaşma. Yeni bir söylem üreten yok.  Medya, fikir ve nitelik yoksunluğu yaşıyor.  Yaşanan tartışmaların tamamı kutuplaştırıcı. Bunu değiştirmemiz gerekiyor. İşte bu yüzden bir Youtube kanalı kurarak, yeni nesil medyaya adım atıyorum. Kırıkkale’mizin insanları ile birlikte tartışacağımız birçok konu var. Gelin sorunlarımıza birlikte çözüm bulalım.” ifadelerine yer verdi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.