Gürpınar’dan çok konuşulacak sözler!

Gürpınar, konuk olduğu bir programda Suriyeliler konusuna farklı yaklaştı. 15 Temmuz'u Suriyeliler sayesinde kazandık diyen Gürpınar, “Suriyeliler geldi


KURAKLIK SURİYELİLER GELİNCE BİTTİ 
Kırıkkale’nin Bahşılı ilçesi nüfusuna kayıtlı Televizyon kanallarının ünlü ve sevilen isimleri arasında yer alan sunucu İkbal Gürpınar,  Suriyelilerin Türkiye'ye gelişiyle ilgili bir TV programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Gürpınar, 15 Temmuz darbe girişiminin Suriyeliler sayesinde önlendiğini iddia ederek Türkiye'deki kuraklığında Suriyeliler sayesinde bittiğini söyledi.


YAĞMUR ÜZERİNE YAĞMUR YAĞDI 
15 Temmuz darbe girişiminin Suriyeliler sayesinde önlendiğini iddia eden Gürpınar, Türkiye'nin içinde bulunduğu kuraklıktan da Suriyelilerin Türkiye'ye alınması sayesinde kurtulduğunu söyledi. Ülke TV'nin konuğu olan İkbal Gürpınar'ın programdaki sözleri sosyal medyada çok konuşuldu. Gürpınar'ın sözleri şu şekilde: "15 Temmuz'u kesinlikler Suriyeliler sayesinde kazandığımıza inanıyorum. Basını bir takip edin. Ben araştırdım internette bulamadım. 15 Temmuz'dan belki bir kaç ay önce Meteoroloji feci bir kuraklık olacağını söylemişti. Ama bu Suriyeliler geldikten sonra yağmur üzerine yağmur yağdı, yağmur üzerine yağmur yağdı."
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.