Göreve başlayan personele eğitim 

Göreve başlayan personele eğitim 
İl genelindeki Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında yeni göreve başlayan personele ilimiz acil sağlık hizmetlerinin tanıtımı ile hizmet içi eğitim kapsamında 13-17 Haziran 2022 tarihleri arasında Temel Eğitim düzenlendi. 

VAKA YAKLAŞIMLARI ELE ALINDI 
Acil Sağlık Hizmetlerinin daha etkin, hızlı ve kaliteli yürütülmesi amacıyla Acil Sağlık Hizmetleri rehberlerindeki güncellemeler ışığında yeni meslektaşlarımıza, eğitmenlerimiz tarafından teorik konu anlatımları başta olmak üzere uygulama masalarında koçluk yaparak eğitim verildi. Vaka çalışmalarında ekip halinde sahada karşılaşılması muhtemel vaka örnekleri bakanlıkça belirlenmiş algoritmalar ışığında müdahale edilmesi beklenilmiş olup vaka sonu değerlendirmeler ile vaka yaklaşımları ele alınıp katkıda bulunuldu.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK 
Yapılan eğitim ile göreve başlayan personelimizin bilgi ve becerilerini güncellemek ve gelişimine katkı sağlamaya çalışarak karşılaşılması muhtemel vakalar üzerine paylaşımlar yapmışlardır. İlimizde kesintisiz hizmet veren acil sağlık hizmetleri istasyonları, tam donanımlı ambulanslarımız ile görev yapacak olan personele hizmet içi eğitimler kapsamında temel eğitim tamamlandı. Mesleki gelişimine katkı sağlayacak olan eğitimler aralıksız devam edecek.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.