Genel merkezden gençlik kolları ziyareti

Genel merkezden gençlik kolları ziyareti

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sosyal Politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal, MKYK Üyeleri Damla Yılmaz, Mehmet Metin Yağmur ve komisyon üyesi Yusuf Özkılıç bir takım programları gerçekleştirmek üzere AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatını ziyarete geldi.

GÜNÜN ANISINA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİLER

Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyetle Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Programa Tarihi Çeşnigir Kanyonunda liseli gençlerle bir araya gelinip sohbet edilerek ve sonrasında hatıra fotoğrafı çektirilerek devam edildi. Haziran 2016 yılında İstanbul Vezneciler Patlamasında Şehit olan Polis Memuru Emrah Pekdoğan’ın kıymetli ailesi ziyaret edildi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyet, Down Sendromlu Abdülkadir UslU’yu  evinde ziyaret etti. Başkan Köksal Abdülkadir ile sohbet edip oyunlar oynadı. Abdülkadir’e hediyeler takdim edildi. Ziyaretten çok memnun kalan Abdülkadir mutluluğunu ve sevgisini sarılarak ve gözyaşı dökerek gösterdi. Yoğun bir Kırıkkale Programı icra eden Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kübra Köksal ve beraberindeki heyet programlardan çok memnun kaldıklarını, Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatına yıldızlı tam not verdiklerini ve teşkilatın 2023’ e hazır olduklarını ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.