Genç ASKON, Özen’e emanet

Genç ASKON, Özen’e emanet
Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel merkez Genç ASKON Başkanı Yunus Atmaca tarafından Kırıkkale Genç ASKON Şube Başkanlığı’na Furkan Özen atandı. Özen, Kırıkkale’de bulunan genç işadamlarını tek çatı altında toplamak için çalışma sergileyeceklerini ifade etti.

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Genel merkez Genç ASKON Başkanı Yunus Atmaca tarafından Kırıkkale Genç ASKON Şube Başkanlığı’na Furkan Özen atandı.  Özen, Kırıkkale’de bulunan genç işadamlarını tek çatı altında toplamak için çalışma sergileyeceklerini ifade etti.

KIRIKKALE İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Genç ASKON Genel Merkez Başkanı Yunus Atmaca’nın onayıyla Kırıkkale Genç ASKON Şube Başkanlığı’na Furkan Özen atandı.  Atmaca, Özen’e yeni görevinde başarı temennisinde bulundu. Kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür eden Özen, Kırıkkale için önemli çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.  Özen, Kırıkkale’de bulunan genç işadamlarını tek çatı altında toplamak için çalışma sergileyeceklerini dile getirdi.

POTANSİYEL EKONOMİK PAZARLAR

Özen, “ASKON’un misyonu Üye işletmelerin ve ülkemizin rekabet gücünü arttırmak, Haksızlıkların giderilmesi mücadelesi vermek ve İktisadi hayatın ahlaki temelde şekillenmesine katkıda bulunmaktır. Bunun için, rehberlik ve öncülük görevine uygun hareket ederek;  Türkiye’nin hedeflerinin, stratejik planlarının, politikalarının, mevzuatlarının, uygulamalarının yanısıra potansiyel pazarları, sektörleri ve konjonktürel gelişmeleri, yerel ve global ekonomik gelişmeleri analiz etmek. Böylelikle müteşebbisler, kuruluşlar ve Türkiye ekonomisi üzerindeki etkilerini öngörerek yetkili mercilere ve kurumlara görüş ve tavsiyelerde bulunmaktır.”

GELİŞİM VE BÜYÜME İÇİN REHBERLİK

“Ülke kaynaklarının daha etkin ve verimli kullanımına yönelik görüş ve tavsiyeleri yetkili mercilerle paylaşmak. Ticaret, sanayi, Ar-Ge, teknoloji, finansman, ihracat ve benzeri konularda müteşebbislere ve kuruluşlara gelişim ve büyüme için rehberlik yapmak, Kuruluşlarımızda Ar-Ge’yi, kaliteyi, objektifliği, kuralların hakimiyetini, çevre bilincini, paydaşların memnuniyetini ve sürekli gelişimi kurum kültürlerinin bir parçası haline getirmek için rehberlik yapmak. Kuruluşların kurumsal altyapısının güçlenmesi, uluslararası standartlara kavuşması, iş etik kurallarının benimsenmesi konularında destek vermek ve rehberlik yapmak,”


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.