Gelecek Partisi’nden Yahşi Medya’ya ziyaret

Gelecek Partisi’nden Yahşi Medya’ya ziyaret
Gelecek Partisi Genel Merkez yöneticileri ve Kırıkkale İl Yönetimi, Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti.

SEÇİM ATMOSFERİNE GİRİLDİ

Gelecek Partisi İdari Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok, Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci ve il teşkilatı, Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi’yi ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, parti politikalarından bahsetti. Ülke siyaseti üzerine konuşan Üstün, Türkiye’nin artık seçim atmosferine girdiğini söyledi.

‘DAVUTOĞLU’NA TEVECCÜH VAR’

İl ve ilçe kongrelerinin devam ettiğini ve seçim hazırlık çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Üstün, ülkenin dört bir yanından Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu’na karşı bir teveccühün oluştuğunu ifade etti. Hoş sohbetlerin edildiği ziyarette, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Gelecek Partisi İdari Mali İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün, Teşkilat Başkan Yardımcısı Bölge Koordinatörü Hasan Hüseyin Bozok, Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, İl Koordinatörü Ömer Aydoğmuş, Elmadağ İlçe Başkanı Mustafa Şimşek, Ankara İl Başkan Yardımcısı Mustafa Civelek ve il teşkilat üyeleri yer aldı.


6033d29d4ffbd-ziyaret (2).jpg

6033d29fdab6a-ziyaret (5).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.