Gazetekale’den Geyik’e hayırlı olsun ziyareti 

Gazetekale’den Geyik’e hayırlı olsun ziyareti 
Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel yayın yönetmeni Ahmet Gökdemir, ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATILACAK 
Kırıkkale’nin ticari ve ekonomik alanda yatırım alması amacıyla çalışma gerçekleştiren Anadolu Aslanları Derneği (ASKON) iş insanı Savaş Geyik’in göreve gelmesiyle birlikte hareketli günler yaşıyor. Çeşitli alanlarda geleceğe yönelik büyük işlere imza atmaya hazırlanan Geyik ve yönetimi, birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını yürütmeye başladı. 
Bu kapsamda Gazetekale imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel yayın yönetmeni Ahmet Gökdemir, ASKON Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ 
Kırıkkale’ye yönelik konuların görüşüldüğü ziyarette Geyik’e ve yönetimine başarı temennisinde bulunuldu. Geyik, "Ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sunan ve bugün geldiği noktada sayılı iş adamları dernekleri arasında yer alan büyük bir camiada çok önemli bir sorumlulukla ciddi bir görevi devralmış bulunuyoruz.  Öncelikle bugüne kadar Kırıkkale'de ASKON'u başarıyla temsil eden Timuçin Bağbaşı başkanımıza ve ekibine emekleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKI SUNACAĞIZ
"Yeni dönemde nasip olursa ASKON'u Kırıkkale'de layık olduğu şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Kırıkkale ekonomisine katkı sunarken bir yandan da ülke ekonomimize katkı sunmuş olacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda bizi mahcup eylemesin. Gazetekale ailesi olarak sizlere de teşekkür ederim. Kırıkkale için gerçekten çok önemli işlere imza atıyorsunuz. Bütün çaba ve gayretimiz Kırıkkale için olacaktır” şeklinde konuştu. 

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.