Gazeteciler önemli görev üstleniyor

Gazeteciler önemli görev üstleniyor
Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca ve parti yönetimi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetekale’ye ziyaret gerçekleştirdi. Parti yönetimi İmtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve ekibine başarılar diledi.

GAZETECİLİK MESLEĞİ CİDDİYET İSTER 
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Saadet Partisi İl Başkanı Veysel Kutluca, merkez ilçe başkanı Selami Çakır, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Çakır ve İl Müfettişi Faruk Vurgun, Gazetekale’yi ziyaret ettiler. Gazetakele imtiyaz sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ile ekibine başarı temenni eden heyet, gazetecilik mesleğinin kutsal ve önemli bir görev olduğunu söylediler. 

DOĞRU BİLGİNİN KAYNAĞI 
Kutluca, “Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal kalkınmanın, gelişmenin sağlanmasında önemli yeri vardır. İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyonu içermektedir. 

FEDAKARCA ÇALIŞMA SERGİLİYORLAR
“Bu önemli misyonu yerine getirmek için her türlü şartta görevlerini yerine getiren gazetecilerimizin mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için fedakarca çalışmakta olduklarını hep beraber müşahede etmekteyiz. Ülkemizin ve Kırıkkale’nin sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini yetkililere ve kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplumdaki  mekanizmanın daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan milletimizin adeta gören gözü, işiten kulağı olan gazetecilerimizin  bu görevi yerine getirmede gösterdikleri fedakarlık ve gayretlerini takdirle karşılarken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.