Gazeteci Ahmet Gökdemir evlendi

Gazeteci Ahmet Gökdemir evlendi
KIRIKKALE’NİN TANINMIŞ GAZETECİLERİNDEN AHMET GÖKDEMİR, HATİCE SERÇE İLE DÜNYA EVİNE GİRDİ.

Kırıkkale’nin önemli gazetecilerinden ve İL Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir, Hatice Serçe ile dünya evine girdi. Düzenlenen muhteşem düğün organizasyonunda objektiflere renkli görüntüler yansıdı. Genç çiftin mutluluğu görülmeye değerdi.
SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Kırıkkale’nin tanınmış ailelerinden Ayşe-Mustafa Gökdemir’in oğlu Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Ahmet ile Fatma-İbrahim Serçe çiftinin kızı Hatice, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Doğa Düğün Salonunda düzenlenen tören, gelenek ve kültüre yönelik renkli bir atmosferin yaşanmasına da sahne oldu. Birbirinden güzel anların oluştuğu düğünde, genç çiftler ömür boyu sürecek olan mutluluğa yelken açtılar.

BAŞKAN SAYGILI NİKÂH KIYDI

Düğüne katılan bürokrasi, siyası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, kamu kurum il müdürleri, esnaf ve iş adamları, Kırıkkale’den, Kırşehir’den, Ankara’dan ve çeşitli bölgelerden katılan aile yakınları, eş ve dostları Gökdemir ve Serçe ailelerinin mutluluğuna ortak oldular.  Sevenlerinin ve dostlarının bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadığı düğün töreninde, her iki ailede misafirlerini kapıda karşılayarak hoş geldiniz temennisinde bulundular.

EVLİLİK CÜZDANINI VALİ SEZER TAKDİM ETTİ

Düğün töreninde genç çiftin nikâh şahitliğini, Vali Yunus Sezer, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve İL Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin yaparken, nikâhı ise Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı kıydı. Kıyılan nikâh sonrası şahitler genç çiftin ömür boyu sürecek mutluluğuna şahitlik ettiklerini bir kez daha beyan ettiler. Daha sonra Vali Yunus Sezer, genç çifte evlilik cüzdanını takdim etti.

BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR

Nikah töreninin ardından Hatice ve Ahmet çiftine mutluluklar dileyen Vali Yunus Sezer, genç çiftin bir ömür boyu huzurlu ve mutlu olması temennisinde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, genç çifte aralarına kimseyi almamalarını, ailelerini ise başlarının tacı olarak görmeleri tavsiyesinde bulundu. Nikah şahitliği yapan protokolün yanı sıra düğün törenine, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Pastacılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, Yahşi Medya Ajans Başkanı ve Gazetekale.com İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, çok sayıda davetli ve Gökdemir ve Serçe ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Bir baba olarak gururlu olduğunu belirten Mustafa Gökdemir, her iki tarafından da genç çiftin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını ifade etti. Gökdemir, “Bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran, gururlandıran herkese sonsuz teşekkür ederiz. Oğlum Ahmet ve kızımız Hatice’nin evliliklerinin ömür boyunca sağlık, huzur ve güzel şekilde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

Kıyılan nikâhın ardından genç çifte ömür boyu mutluluk temennisinde bulunularak, günün anısına her iki aile genç çiftlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.  Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Gökdemir ve Çiçek ailelerini yalnız bırakmadı. Yöresel müzikler eşliğinde davetliler, genç çiftle birlikte doyasıya eğlendi. Bizlerde Gazetekale.com ailesi olarak Ahmet-Hatice çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.