Etiler köprülü kavşağı tamamlandı 

Etiler köprülü kavşağı tamamlandı 
Kırıkkale Belediyesi şehir trafiğini rahatlatacak önemli projelerden biri olan Etiler Köprülü Kavşağın tamamlanan alt yolu Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından trafiğe açıldı.

TRAFİK RAHATLAYACAK
Kırıkkale Belediyesince araç trafiğini rahatlatmak amacı ile Etiler Kavşağında başlanan Köprülü Kavşağın alt yolu trafiğe açıldı. Yapımı sırasında elektrik, içme suyu, atık su, telekom ve doğal gaz hatlarının deplaseleri de yapılarak trafiğe açılan Etiler Köprülü Kavşakta ilk olarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın kullandığı Halk Otobüsü geçiş yaptı. Toplamda 600 metre uzunluğunda gidiş geliş olmak üzere 9 metre net açıklığa sahip 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak yapılan Kavşakta toplamda 6300 metre küp Zemin iyileştirme 1200 metre ilave deranaj hattı dayanıklılığı artırılmış. Zemin için 3 bin 200 ton asfalt atılan kavşa tam not aldı.


TRAFİK AKICI VE GÜVENLİ HALE GELDİ 
Kırıkkalelilerin uzun yıllardır hayalini kurduğu, her Belediye Başkanında dile getirdiği Köprülü Kavşağın trafiğe açılmasının ardından daha akıcı ve güvenli hale gelen trafik vatandaşlardan tam puan aldı. Kentin kanayan bir yarasının daha çözüm bulduğunu belirten vatandaşlar, Kırıkkale'nin eski ve yeni halini karşılaştırarak Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya teşekkür etti.


TÜM İMKANLARIMIZI ZORLAYARAK TAMAMLADIK 
Geçtiğimiz hafta tanıtımını yaptığı Belediye Otobüsünün direksiyonuna geçerek köprüden ik geçişi gerçeleştiren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı "Söz verdiğimiz gibi, Etiler Köprülü kavşak çalışmasını tüm imkanlarımızı zorlayarak tamamladık. Önceliğimiz, hemşerilerimizin sağlığı ve can güvenliği olmaya devam edecek. Kavşağın üst yolunun da tamamlanmasıyla kesintisiz trafik akışı sağlanacak. Elhamdülillah verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyor, şehrimizin yıldızını patlatmaya devam edeceğiz " ifadelerini kullandı.


KALICI ESERLER BIRAKIYORUZ
Etiler Köprülü Kavşağının açılışında Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, hemşerilerinin daha kaliteli, konforlu ve güvenli ulaşım imkânına kavuşması için gece gündüz çalışmaya devam ettiklerini söyledi.  Şehir içerisinde 130 bin tonun üzerinde asfaltı son 6 ay içinde attıklarını belirten Saygılı, bunun yanı sıra birçok eseri de teker teker hayata geçirdiklerini belirtti.  Kırıkkale’nin çok uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak araç filosunu genişlettikleri, yeni halk otobüslerini bünyelerine kattıklarını belirten Saygılı, Mahalle konakları, parklar, bilim merkezi, alt yapı, alternatif su kaynağının şehre getirilmesi ve Etiler Köprülü Kavşak ile birlikte “ Kırıkkale’mize kalıcı kalıcı eserler bırakmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Günlük değil kalıcı işler yapma gayretindeyiz. İnşallah bunu hep beraber yapmaya devam edeceğiz. Kırıkkalelilerimiz, hemşerilerimiz her şeyin en iyisine en güzeline layık” dedi. Belediye Başkanı Sayglı’nın kullanarak köprüden ilk geçişi gerçekleştirdiği halk otobüsü içinde AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan ve yönetim kurulu da yer aldı.


Haber: Burak Çalışkan 
 


629488bb1a6c0.etiler-koprulu-kavsagi-tamamlandi1.jpg

629488bb858e9.etiler-koprulu-kavsagi-tamamlandi2.jpeg

629488bc0ff68.etiler-koprulu-kavsagi-tamamlandi3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.