Esnaf kepenkleri kaldırdı

Esnaf kepenkleri kaldırdı
Bakanlar Kurulu'nun aldığı kararlar neticesinde kafe, restoran ve çay bahçelerinin açılmasının kararlaştırılmasıyla bugün itibariyle esnaf kepenk kaldırdı.

GAZETEKALE.COM/HABER MERKEZİ
Dün akşam sonuçlanan kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan uzun süredir pandemi koşulları ile mücadele eden esnafın yüzünü güldüren açıklamalarda bulundu. Kabineden çıkan kararlar doğrultusunda kafe, restoran ve çay bahçesi gibi ortak kullanım alanları sabah saat 07.00 ile akşam saat 19.00 arasında, yüzde 50 kapasite sınır şartıyla hizmete açılacağı bildirildi.

ESNAF HAZIRLIKLARA BAŞLADI
Uzun bir süredir pandemi koşullarıyla mücadele eden esnaf, 2 Mart 2021 Salı günü kepenk kaldıracağını öğrenince hemen kolları sıvadı. Kırıkkaleli esnaf, kabineden çıkan karar sonrası ilk müşterilerini karşılamak için dün akşamdan hazırlıklara başladı.

KEPENKLER KALDIRILDI, İLK MÜŞTERİLER GELDİ
Sabah 07.00 akşam 19.00 saatleri arasında, yüzde elli kapasite sınırı ile faaliyet göstereceği açıklanan kafe, restoran ve çay bahçesi gibi işletmeler büyük bir heyecan ile sabahın ilk saatlerinde kapılarını açtı, müşterilerini bekledi. Uzun bir aradan sonra kepenk kaldıran esnaf ilk müşterilerini ağırladı.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.