Eskrimin genç şampiyonları

Eskrimin genç şampiyonları
​​​​​​​Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, spor alanında geleceğin şampiyon gençlerini yetiştiriyor

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, spor alanında geleceğin şampiyon gençlerini yetiştiriyor.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, gençlerin sporu sevmesi ve yarınların şampiyon gençlerinin yetişmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, çok amaçlı spor salonunda Eskrim müsabakalarında Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi okulu öğrencilerinden genç erkekler kategorisinde Mehmet Can Öznar ikinci, genç kızlar kategorisinde Fadime Kısıklı ikinci oldu.

Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencileri yarına hazırlamanın mücadelesini verdiklerini belirten okul müdürü Kemal Erdem, “Öğrencilerimizin elde etmiş olduğu başarılardan dolayı gururlu ve onurluyuz. İmkanlar dahilinde yapılacak olan etkinliklerimizle ve çeşitli spor branşlarımızın yarışmalarıyla öğrencilerimiz, okulumuzun başarısına başarı katacağına inancım tamdır” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.