Eryapı’dan yeni yaşam alanı

Eryapı’dan yeni yaşam alanı
Kırıkkale’nin inşaat sektöründe tanınan firması Eryapı, Kırıkkale’de ‘Hayalinn Konutları’ adlı yeni bir projeye imza atıyor.

256 DAİRE 4 BLOK
Kırıkkale’de inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden olan Eryapı, ‘Hayalinn Konutları’ projesini gerçekleştiriyor. Hayalinn Konutları, her geçen gün daha da gelişen  ve değişen Yahşihan ilçesinde yer alıyor. 256 adet dairenin bulunacağı belirtilen proje 4 blok binadan oluşacak. 

“KONFORLU İMKANLAR SUNUYOR”
Projenin tanıtımında yapılan açıklamada; “8674.43m2 sosyal alanı, farklı sosyal imkanları, 1200m2 alışveriş merkezi, dinlenme kamelyaları, çocuk oyun alanları, yürüyüş, bisiklet yolu, kesintisiz enerji sağlayan jeneratör sistemi, su deposu, otopark, 7/24 güvenlik sistemi ile kontrollü ve ferah bir yaşam olanağı sunuyor. Kırıkkale’nin gözde konut projesi ‘Hayalin Konutları’ kurduğunuz hayallerinizi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Tümü profesyonel sistemle donatılmış 3+1 daireler Kırıkkale’de kimileri için konforlu bir yaşam kimileri için ise yatırım seçenekleri sunuyor. Kırıkkale’nin her geçen yıl değerlenen Yahşihan bölgesinde yer alan ‘Hayalin Konutları’ konum olarak da sizlere konforlu imkanlar sunuyor.” ifadelerine yer verildi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.