Erkılınç: “BİK, Türk basınına destekleri ile güç veriyor”

Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürü Cavit Erkılınç, “62 yıldır Türk basınına destekleri ile güç veren Basın İlan Kurumu, görev, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde Türkiye Yüzyılı’nda da katkılarını artırarak sürdürme kararlılığındadır” dedi. 

  • Gündem
  • 09 Ocak 2023
  • 16:35
Erkılınç: “BİK, Türk basınına destekleri ile güç veriyor”

GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN 
Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Cavit Erkılınç, ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Genel Müdür Erkılınç’ın mesajı şöyle: “Her türlü koşulda görevlerini yerine getirerek kamuoyunun güvenilir ve sağlıklı bilgiye ulaşmasını sağlayan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum. 62 yıldır Türk basınına destekleri ile güç veren Basın İlan Kurumu, görev, yetki ve sorumlulukları çerçevesinde Türkiye Yüzyılı’nda da katkılarını artırarak sürdürme kararlılığındadır. 

AİLEMİZ BÜYÜYOR 
Büyüyen ailemizle birlikte, geçmişten bugüne taşıdığımız tecrübeyi çağın getirdikleri karşısında doğru pozisyon alarak hep birlikte geleceğe taşıyacağız. Basın ahlak esaslarından, demokrasi ve ifade özgürlüğünden taviz vermeden doğru ve objektif bilgiyi kamuoyuna ulaştıran yayınları desteklemeyi sürdürürken, mesleki beceri ve kültürümüzü her geçen gün geliştirerek toplumsal görevimizi koruyacağız. Ülkemizin her köşesindeki basın emekçilerinin başarılarla dolu bir yıl geçireceğine yürekten inanıyor, hakikat mücadelesi vererek ülkesi için çalışan tüm medya mensuplarına hayırlı mesailer diliyorum” dedi. 

Haber: Burak Çalışkan 

 

İlginizi Çekebilir

Erkılınç: “BİK, Türk basınına destekleri ile güç veriyor”

İlginizi Çekebilir

Mevzuat çalışmalarında söz sırası internet haber sitelerinde

İlginizi Çekebilir

İnternet haber siteleri resmi ilan alacak 

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

60225

Çiftçi: “Kadınların sesi olacağız”

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

Yüksek Hızlı Tren seferleri için geri sayım 

Kurnaz’dan Kırıkkale’ye dünya şampiyonluğu hediyesi 

Taşkın: “Bütün mücadelemiz Kırıkkale için olacak”

Park halindeki dolmuş ve traktör yandı

SIRADAKİ HABERLER