Erkeğe Hediye Alırken Yeni Adresiniz Muhiku

Erkeğe Hediye Alırken Yeni Adresiniz Muhiku
Muhiku, yeni neslin istek, heyecan ve ihtiyaçlarını gözeterek tasarladığı hediye kutularıyla herkese hitap etmeyi amaçlıyor.

Dünyanın her yerinde bilinen bir gerçek var: Kadınlar, erkeklere göre daha fazla ürün satın alıyor, daha çok alışveriş yapıyor. Peki ama neden?

Forbes’un haberine göre kadınlar, hayatları boyunca çocukların ve yaşlıların bakımını erkeklere oranla daha fazla üstlendiği için yalnızca kendilerine değil aynı zamanda hayatlarındaki diğer kişiler için de alışveriş yapıyor. Yani kadının “bakmaya” olan meyli ve rolü daha fazla ürün satın almasına sebep oluyor.

Kadının daha çok alışveriş yapması ise karşımıza çoğunlukla kadına yönelik ürünlerin çıkmasına sebep oluyor. Erkeğe hediye alırken birbirine benzeyen seçenekler arasında kaybolmak yerine Muhiku’nun yenilikçi hediyelerini deneyebilirsiniz. İçerisinde deneyim odaklı ürünlerin bulunduğu erkek hediyeleri, şık görünüşleri ve kullanışlı içerikleriyle erkekleri mutlu ederken kadınları da yorucu arayış sürecinden kurtarıyor.

Biliyoruz ki erkeğe hediye alırken çoğumuz farklı olmak uğruna çözümü promosyoncularda satılan kalitesiz ürünlere isim baskısı yapmakta bulabiliyoruz. Üzerinde isim yazan bir kartlık emin olun düşündüğünüz kadar şık değil. Bunun yerine gerçekten kaliteli, deri bir kartlık almanız kalitesiz bir ürünün üzerine yazı yazılmasından çok daha iyi bir hediye fikri olacaktır.

Z kuşağının şu anda tüm dünyayı etkilediğini söylemek mümkün. Kullandığımız uygulamalardan girdiğimiz alışveriş merkezlerine, elimizdeki telefonlardan Netflix’te bağımlısı olduğumuz dizilere kadar her şey Z kuşağını etkilemek üzere tasarlanıyor. Yani 90’lar sonu 2000’ler başında yapılan isim baskılı ucuz ürünler artık geçerliliğini tamamen kaybetmiş durumda. Bu tarz hediyeler şu anda çok klişe kabul edildikleri için ancak esprisine alırsanız bir anlamı olabilir.

Muhiku, yeni neslin istek, heyecan ve ihtiyaçlarını gözeterek tasarladığı hediye kutularıyla herkese hitap etmeyi amaçlıyor. İçerisinde 3. nesil filtre kahveler, doğa dostu cam mataralar, özel tasarıma sahip çoraplar bulunan hediye kutuları; erkeklere uzun süreli kullanım ve unutulmaz hediye deneyimi vadediyor.

Aradığınız Yılbaşı Hediyesi Muhiku’da

Çoğu kişinin korkulu rüyası yılbaşı çekilişinde kendisine bir erkeğin çıkmasıdır. Kadınlara fular, biblo, mum gibi sevimli bir hediyelik eşya almak sorunumuzu kolayca çözse de erkeklerde maalesef işler o kadar kolay değil.

Erkeğe yılbaşı hediyesi alırken söz konusu şirkette ya da okulda yapılan çekilişse bütçeyi zorlamaya hiç gerek yok. Oldukça uygun fiyatlı Dünya Kahveleri Kutusu’na yeni yıl ruhunu yansıtacak güzel bir kupa ekleyerek satın alabilirsiniz. Dünya Kahveleri Kutusu’nu tek başına aldığınızda içinden Ethiopia Kochere, Kenya AA, Brazil Bella Giana, Colombia Hulia, El Salvador Veracruz filtre kahveleri ve 3. nesil kahve hakkında 12 sayfalık küçük bir bilgilendirme kitapçığı çıkıyor. Yılbaşı gibi özel zamanlarda içine çam ağacı motifli bardak altlığı, yılbaşı temalı çorap veya kupa ekleyerek satın alabiliyorsunuz.

Eğer sizin için özel olan bir erkeğe; yakın arkadaşınıza, kankanıza, sevgilinize, ağabeyinize, kardeşinize ya da kocanıza yılbaşı hediyesi alacaksanız biraz daha büyük bir hediye kutusu tercih edebilirsiniz. Örneğin erkeklerin hem iş hem de ev hayatlarında kullanabileceği şık ürünlerden oluşan Erkeğe Ofis Hediyesi Kutusu’nun içerisine yine yılbaşı temalı çorap, çerçeve, masa için küçük boy çam ağacı gibi eklemeler yaparak küçük dokunuşlar yapabilirsiniz.

Muhiku’da tabii ki kadınlar için de yılbaşı hediyeleri bulunuyor. Kadına yılbaşı hediyesi arıyorsanız yine Muhiku’nun kullanışlı ve şık hediye kutularına göz atabilir, hediyeyi almak istediğiniz kişinin zevkleri doğrultusunda ideal yılbaşı hediyesini kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Stil Sahibi Hediyenizle Farkınızı Ortaya Koyun!

Dış görünüşümüzü makyaj, kıyafet, dövme gibi araçlarla değiştirmemizin en temel sebebi kendimizi ifade etmek. Dünyaya bakışımızı, algılarımızı, hissettiklerimizi giydiklerimizle, taktıklarımızla ve kullandığımız renklerle ifade etmeye çalışıyoruz. Peki siz hediyelerinizin de stilinizi yansıtan bir araç olduğunun farkında mısınız?

Verdiğiniz hediyeler, dış dünyanın sizi algılayışı üzerinde oldukça büyük bir etkiye sahip. Bu yüzden de Muhiku kendinizi ve hislerinizi en doğru şekilde karşı tarafa geçirebilmeniz için anlamlı, kullanışlı ve şık hediye kutuları tasarlıyor. Böylelikle sırf almış olmak için aldığınız hediyelerle özensiz gözükmek yerine manevi değeri olan, deneyim odaklı ve unutulmaz hediyenizle karşınızdaki kişiye gerçekten değer verdiğinizi ve vizyon sahibi olduğunuzu gösterebilirsiniz.

Muhiku’nun en çok tercih edilen setleri arasında Kahve Keyfi Hediye Kutusu da yer alıyor. Kahveyi seven arkadaşlarınıza özellikle de sonbahar kış döneminde armağan edebileceğiniz bu kutuda iki paket egzotik filtre kahve (Etiyopya Kochere ve El Salvador Veracruz), 4’lü tütsü seti ve tütsü kayığı, kahveli aromaterapi mumu, portakal - tarçın sabunu bulunuyor. Bu kutuyla sevdiklerinize evlerinde keyifle vakit geçirecekleri huzurlu bir an yaratmalarını sağlayabilirsiniz.

Muhiku’nun en güzel özelliklerinden biri uygun fiyatlı ve kutuların isteğe göre modifiye edilebiliyor oluşu. Örneğin oldukça uygun fiyatlı Kahve Keyfi Kutusu’na dilerseniz french press, kupa, ahşap görünümlü çerçeve gibi ürünler ilave ederek çok daha zengin hale getirebilirsiniz.

Türkiye’nin 81 iline gönderim yapan Muhiku’da güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Almış olduğunuz kutular Türkiye’nin önde gelen kargo şirketleri ve İstanbul’da özel kuryeyle kısa bir süre içerisinde teslim edilecektir.

Muhiku’yu ziyaret etmek için: muhiku.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.