Ekmek 60 kuruş

Ekmek 60 kuruş
Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası ekmek fiyatlarında indirime giderek, ekmek fiyatını 60 kuruşa düşürdü.

Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası ekmek fiyatlarında indirime giderek, ekmek fiyatını 60 kuruşa düşürdü.

BAYİLERE DAĞITIM YOK

Hüseyin Kahya Mahallesi Yavuz Selim Caddesi Numara 6’da faaliyet gösteren Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası vatandaşların ucuza ekmek alması için girişimde bulundu. Ekmek fiyatında güncelleme yapan Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası ürettiği ekmekleri hiçbir markete, bakkala dağıtmayacağını ve kendi ürettiği ekmeği kendisi satmak üzere yaptığı fiyat güncellemesinde bulundu. Ekmeğin gramajında ise hiçbir eksilme oynamayacağının atını çizilirken, 200 gram ekmeğin fabrikada satışı 60 kuruş.

EKMEK 200 GRAM

Ekmek fiyatını indirime girmesi hakkında açıklamalarda bulunan Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası İşletme Sahibi Harun Sökmen, “Vatandaşlarımızın daha ucuza ekmek alması için bir girişimde bulunduk. Ekmek fiyatlarımızı güncelledik. Ekmeğimizin fiyatı 60 kuruş. Ekmek gramajlarında ise bir değişiklik yok, ekmek gramajımız 200 gram. Ekmeği bu fiyata indirdik ama bakkallara, marketlere yada bayilere bir satışımız olmayacak. Ürettiğimiz ekmekleri kendi fabrikamızda satış yapacağız” ifadelerini kullandı.

HİJYENİK VE TERTEMİZ BİR FABRİKA

Kotanoğlu Hüseyin Kahya Ekmek Fabrikası’nın yenilendiğini de söyleyen İşletme Sahibi Sökmen, “Fabrikamızı baştan aşağı yeniledik. Hijyenik ve tertemiz bir ortamda ekmeklerimizi üretiyoruz. Vatandaşlarımıza ekmeği ürettiğimiz yerden satış yapacağız. Biz fiyatta indirim yaptık ancak vatandaşların talepleri de bizim için önemli” dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.