Eğitim öncesi hazırlık toplantısı

Eğitim öncesi hazırlık toplantısı
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında bakanlık talimatıyla 21 Eylül’de açılması planlanan okullar için geri sayım başladı. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de gerekli tedbir ve önlemler alındı.

Kırıkkale eğitim camiası Millî Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi başkanlığında toplandı. Bugün saat on dörtte Valilik Konferans Salonunda yapılan 2020-2021 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Hazırlık ve Bilgilendirme Toplantısına İlçe Millî Eğitim Müdürleri, Merkez Şube Müdürleri ile Merkeze Bağlı Resmî ve Özel Okul Müdürleri katıldı.

 

Yapılan toplantıda; okullardaki hijyen çalışmaları, okulların eğitim ve öğretime hazır hâle getirilmesi, sene başı seminer çalışmaları, destekleme ve yetiştirme kursları ile EBA erişim noktaları ele alındı. Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Millî Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, faydalı ve verimli bir toplantı gerçekleştirildiğini vurgulayarak katılımcılara teşekkür edip yeni eğitim öğretim yılının ülkemiz, Kırıkkale'miz ve öğrencilerimiz için sağlıklı günlere ve hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.