Dünyanın en büyük hazinesi sizlersiniz

Dünyanın en büyük hazinesi sizlersiniz
Kırıkkaleli İşadamı Haydar Albayrak, Şehit Aileleri ile iftarda bir araya geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde Şehit-Gazi Ailelerine iftar veren İşadamı Albayrak, yaptığı konuşmada, “Dünyanın en büyük hazinesi sizlersiniz” dedi.

Kırıkkaleli İşadamı Haydar Albayrak, Şehit Aileleri ile iftarda bir araya geldi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde Şehit-Gazi Ailelerine iftar veren İşadamı Albayrak, yaptığı konuşmada, “Dünyanın en büyük hazinesi sizlersiniz” dedi.

GELENEKSEL HALE GELDİ

Kırıkkaleli İş adamı Haydar Albayrak, Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını veren Şehit aileleri ve yaralanarak gazi olan vatandaşlar ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde düzenlediği iftarda bir araya geldi. Düzenlenen iftarda Vatan için canını veren Şehitlerimizin ruhları için Kur’an-ı Kerim okunurken, dualar edildi. Atatürk Parkı içerisinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde düzenlenen iftarın açılış konuşmasını Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal yaptı. Öcal yaptığı konuşmada “Haydar Ağabeyimizin geleneksel hale getirdiği şehit ve gazi aileleriyle bir araya gelme programlarında en sonuncuyla tekrar bir aradayız. Haydar Ağabeyimiz her zaman bizim manevi dostumuz. Bizlere bu desteği verdiği için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HİÇ BİR ŞEY BİZİMLE GİTMEYECEK

Dernek Başkanı Öcal’ın ardından konuma yapan İş adamı Haydar Albayrak “Birbirinden kıymetli şehitlerimizin anneleri, babaları, kardeşleri eşleri, benimde annelerim, babalarım, kardeşlerim, gazilerimiz hepiniz hoş geldiniz.  Bugün burada Ramazan ayının son on gününde bir araya geldik, soframızda buluştuk. Daha önce size bir sözümüz vardı. Bu kapıyı sadece bir kez açmayacağız demiştik. Rabbim ömür verdiği sürece sizde kabul ettiğiniz sürece bu kapıdan çok geleceğimizi söylemiştik. Sizlere, ne söylesek boş, ateş düştüğü yeri yakıyor ama sizin gibi eli öpülesi elleri, benim için dünyanın en büyük hazineleri ile birlikteyim. Çünkü sizin duanızı almak zırhı delecek bir duaya talip olduğumuz için ve dua ettiğiniz için Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.

ŞEHİTLERİMİZİN EN BÜYÜK EMANETİSİNİZ

Albayrak, “Şehitlerimizin hiç tartışmasız makamları cennettir. Şefaat yetkisi anne baba yakınlarına var ama bizde Allah’ın izniyle sizlerin gölgenizde, olmak, dua almaktan başka amacımız yok. Mekanları cennet olsun. İlk cennet kapısını Peygamberimiz ve şehitlerimiz açacaktır. Mevlam ömür verdiği sürece sizlerin yanınızdayız. Sizden tek istediğimiz bir dua bir hoş sedadan başka bir şey değil. Sizler bizim şehitlerimizin emanetisiniz, annemiz, babamız, kardeşimizsiniz. Bu birlikteliği sağlayan dernek başkanımız Rıfat Öcal’a da teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten çok çalışan bir kardeşimiz. Çok büyük emekleri var. iftarımızdan önce şehit ailemizin yanına gittik, bizleri yalnız bırakmadı sağ olsun” dedi.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Atatürk Parkında bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinde düzenlenen iftar programına İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İş Adamı Haydar Albayrak, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ramazan Çetin, MİSİAD Başkanı İbrahim Yaman, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Rıfat Öcal, şehit aileleri, gaziler, Kırıkkalespor taraftar gruplarının temsilcileri, davetliler katıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.