Doğan’a İYİ Parti’de önemli görev 

Doğan’a İYİ Parti’de önemli görev 
Kırıkkaleli Ömer Doğan, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda İl Yönetimine yeniden seçildi. Ayrıca Doğan kongrede, parti üst kurul delegeliği görevine de layık görüldü. 

ÜST KURUL DELEGELİĞİNE SEÇİLDİ 
İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı, 3’üncü Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen kongrede siyasi alanda Kırıkkale’yi ilgilendiren bil gelişme yaşandı. Kırıkkaleli Ömer Doğan, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 3. Olağan Genel Kurulu’nda İl Yönetimine yeniden seçildi. Ayrıca Doğan kongrede, parti üst kurul delegeliği görevine de layık görüldü.  İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı’nın 53 aydır yönetim kurulu üyesi olan ve bu süreçte Ar-Ge Komisyonu, Yerel Yönetimler Komisyonu, Kalkınma ve Tarım Komisyonunda aktif olarak çeşitli faaliyetler yürüten iş insanı Ömer Doğan son olarak İYİ Parti Üst Kurul delegeliğine seçildi. 

KAPIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE SONUNA KADAR AÇIK 
Kendisine bu görevi layık gören herkese teşekkür eden Doğan, “Siyasi ve ticari faaliyetlerimizi her zamankinden daha büyük bir istek ve azimle sürdüreceğiz.  Kırıkkale’nin ve ülkemizin hak ettiği sosyal, siyasal ve ekonomik değerlere sahip olana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kırıkkale için köklerimizin kıymetini her zaman bilerek bu yolda yürüyeceğiz. İYİ Parti Ankara İl Başkanlığımızın kapısı hemşehrilerimize sonuna kadar açıktır” dedi. 

İŞ İNSANI ÖMER DOĞAN KİMDİR?
Kırıkkale, Ankara ve Almanya’da ticari faaliyetlerde bulunan iş insanı Ömer Doğan, 2018 yılından bugüne İYİ Parti Ankara İl Yönetiminde aktif olarak görev yapmakta olup iki buçuk yılı aşkın süredir Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve İYİ Parti Ankara Sanayi ve Kalkınma Politikalar Başkanlığını da yürütmekte. İYİ Parti Ankara Sanayi ve Kalkınma Politikalar Başkanlığını görevini yürüten Doğan,  Türkiye’de ve Avrupa’da, yazılım, proje ve inşaat sektöründe çalışmalar gerçekleştiriyor.   Doğan’ın yönetim kurulu başkanı olduğu Protema Proje Yazılım Mühendislik ve Mimarlık şirketi, Ankara’da ve Kırıkkale Üniversitesi Teknoparkta yazılım, AB projeleri, inşaat ve mimarlık sektörlerinde faaliyet göstermekte.  Ayrıca; Almanya’nın Frankfurt şehrinde Dgn It-Software GmbH şirketini kurarak ticari hayatını Avrupa’ya da taşıdı. 

Haber: Burak Çalışkan


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.