Dezenfekte Tünelinde Personel Servis Araçları Dezenfekte Edildi

Dezenfekte Tünelinde Personel Servis Araçları Dezenfekte Edildi
Kırıkkale Belediyesi tarafından oluşturulan araç dezenfeksiyon tünelinde, belediye ekipleri tarafından kullanılan personel servis araçları dezenfekte edildi.

Gazetekale.com / Yasemin Can

ARAÇLAR DEZENFEKTE EDİLDİ
Kırıkkale Belediyesi tarafından Arpalık Çukuru mevkisinde hayvan pazarı alanında kurulan araç dezenfeksiyon tünelinde ilaçlama çalışmaları aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde tünelin kurulumunu gerçekleştiren ve ilk olarak ambulansları dezenfekte eden Kırıkkale Belediyesi ekipleri, son olarak ise belediye bünyesindeki araçların dezenfeksiyon işlemini gerçekleştirdi.

KISA ZAMANDA NORMAL HAYATIMIZA DÖNECEĞİZ
Konuya ilişkin açıklama yapan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “İlk olarak ambulanslarımızı bu tünelde dezenfekte ettik. Sadece ambulanslarımız değil aynı zamanda toplu taşıma araçlarımızı da buraya getirerek dezenfekte işlemi yapıyoruz. Bu işlemler tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızın şahsi araçları da belediyemiz tarafından ücretsiz olarak dezenfekte edilecek. İnşallah bu tür tedbirlerle kısa zamanda bu virüsü yeneceğiz ve normal hayatımıza döneceğiz.” dedi.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.